Junior .netutvecklare till sirocco

Junior .netutvecklare till sirocco

Har du erfarenhet av utveckling och nyligen tagit examen från en IT-utbildning? Har du ett starkt driv och vill arbeta i en utmanande roll i ett expansivt internationellt företag? Som utvecklare hos Sirocco erbjuds du en roll med stora utvecklingsmöjligheter hos Europas enda oberoende CRM-partner.

Om företagetSirocco är ett av få företag i Europa som innehar partnerskap med världens största CRM-leverantörer. Detta innebär att man har goda förutsättningar för en självständig, kundorienterad och affärsfokuserad värdering av vad CRM är för bolagets kunder.

Siroccos är specialiserat på att överbrygga klyftan mellan affärsförståelse och teknik och man använder sig av uttrycket "CRM The Right Way". Detta tankesätt genomsyrar bolaget och har även en stark koppling till organisationens och medarbetarnas värderingar. De tjänster som Sirocco erbjuder omfattar allt från kravanalys och processkartläggning till implementering och support. Fokus är att möjliggöra för kunder att dra maximal nytta av sin investering och därmed känna sig nöjda när ett projekt har slutförts. Idag har Sirocco verksamhet som sträcker sig över tre kontinenter med ett snabbt växande antal anställda. Sirocco levererar ett tydligt affärsvärde med mer fokus på slutanvändaren.

ArbetsuppgifterSom utvecklare hos Sirocco får du möjlighet att arbeta med olika CRM-system och produkter, däribland Dynamics, Salesforce, Oracle och Sugar. Vilka språk du kodar i beror på vilket CRM du har fokus på. Exempelvis kan du komma att arbeta med
C#, JavaScript eller PHP.

Primärt arbetar du som utvecklare i interna projekt och egna leveranser men också heltidsuppdrag ute hos kund. En viktig del av arbetet som utvecklare hos Sirocco är att sätta dig in i färdig kod och befintliga leveranser. Fokus är vidareutveckling och kan handla om både större och mindre projekt.

Som utvecklare hos Sirocco får du stor möjlighet att utvecklas och dessutom själv påverka i vilken riktning du vill gå.

Formella krav
  • Utbildning inom IT (YH, kandidatexamen eller högre)
  • Erfarenhet av arbete med bl a C#, JavaScript, PHP, SQL, ASP.NET, Web API, MVC
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet som utvecklare
  • Meriterande med erfarenhet av Data Warehouse och BI
  • Meriterande med kunskaper i WCF, Azure, Angular 1 & 2, React och Visual Studio
För att trivas i rollen är du en kreativ person som tycker om att träffa nya människor och arbeta tillsammans med andra. Du har lätt för att prata och kommunicera med nya människor, är nyfiken och känner dig bekväm i nya miljöer. Du är en person som har stort engagemang, är lojal och drivs av att göra ett bra jobb. Vidare är du ansvarstagande och motiveras av att utmanas och lära dig nya saker.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: C#, ASP.NET, MVC, WEB API, SQL, JavaScript, Data Warehouse, BI, WCF, Azure, Angular, React, Visual Studio
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.