Junior nätverkstekniker / tekniker / nätverk till marknadsledande Atea

Junior nätverkstekniker / tekniker / nätverk till marknadsledande Atea

Har du ett stort intresse för nätverk och vill arbeta i en relationsskapande roll? Lockas du av att få arbeta i ett av Sveriges vassaste nätverksteam? I rollen som nätverkstekniker hos Atea får du arbeta i en utmanande miljö och får chansen att utvecklas över tid.

Om företagetAtea är det svenska landslaget inom IT-infrastruktur och har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med och bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för Atea är det viktigt att du liksom Atea lever efter dessa värderingar. För dig som vill en del av laget i rollen som systemutvecklare finns stora utvecklingsmöjligheter och du får arbeta inom flera olika delar systemutvecklingsprocessen.

Arbetsmiljön på Atea präglas av hjälpsamhet och högt i tak oavsett vilka arbetsuppgifter det handlar om. Du har som anställd stor frihet kring att styra över ditt eget arbete och din tid. Då rollen är kundnära är arbetstempot relativt högt och det är kort tid mellan idéer och implementation.

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker kommer du att arbeta med ett brett spann av arbetsuppgifter till Ateas kunder. Du arbetar bland annat med felsökning av hård- och mjukvarurelaterade incidenter samt support. Arbetet innefattar att arbeta med routing, swithing samt att se över nätverkssäkerhet och lastbalansering. Arbetet sker remote vilket innebär att du bistår kunderna från kontoret i Kista, tillsammans med dina kollegor i teamet.

Rollen ställer krav på både dina tekniska samt kommunikativa färdigheter. Du ingår i ett team på 12 personer som samarbetar för att lösa problem. Ju längre du arbetar i rollen desto mer komplexa arbetsuppgifter kommer du att få arbeta med.

Formella krav
  • Relevant utbildning inom nätverksteknik och/eller motsvarade arbetslivserfarenhet
  • Kunskap inom Cisco, HPE eller Fortinet
  • Erfarenhet av Linux
  • Flytande i tal och skrift på svenska såväl som engelska
  • Meriterande för rollen är erfarenhet av att arbeta med OP5 eller Netscaler
  • Meriterande är även erfarenhet av att arbeta med ITIL
För denna roll lägger vi stor vikt vid personlighet. Vi tror att du är en lagspelare som känner dig trygg med att kommunicera med såväl kunder som interna medarbetare och att du brinner för att ge god service. Vidare är det väsentligt att du kan ta ansvar för dina arbetsuppgifter och på ett strukturerat sätt kan dokumentera incidenter och återkoppla till kunder. För att lyckas i rollen är det även viktigt att du är nyfiken och vågar utmana dig själv.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Atea har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Atea en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista, norr om Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Atea, Nätverk, cisco, nätverkstekniker, HPE, fortinet, linux, nätverkspspecialist, support, mjukvara, hårdvara, IT, infrastruktur, ITIL, teknik, routing, switching, junior nätverkstekniker, CCNA, CCNP
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.