Junior mjukvaruutvecklare / nyexaminerad ingenjör till PacketFront Software

Junior mjukvaruutvecklare / nyexaminerad ingenjör till PacketFront Software

Är du en nyexaminerad ingenjör eller i början av din karriär? Har du dessutom kunskap i C? Hos PacketFront Software erbjuds du en utvecklande roll där du får ta stort ansvar och bli en del av ett företag med stor gemenskap och teamkänsla.

Om företagetPacketFront Software grundades 2001 och har sedan dess levererat deras unika OSS system BECS. Företaget är aktivt inom network management, där de levererar automationslösningar inom nätverk för både privatpersoner och företag. PacketFront har levererat deras lösningar till kunder i 23 länder, med över 100 individuella kunder som har valt deras BECS lösning för att effektivisera deras nätverksfunktion.

PacketFront Software har kontor både i Shanghai och Stockholm. På Stockholmskontoret sitter man centralt i fina lokaler där det råder en stark laganda och mycket positiv energi bland de 15 medarbetarna.

ArbetsuppgifterI rollen som mjukvaruutvecklare har du en nyckelroll i företaget och arbetar med att kontinuerligt förbättra PacketFront Software produkter för att öka värdet för deras kunder. Du deltar i den agila utvecklingen av OSS- och BSS-applikationerna BECS samt BE och tillsammans med ditt team diskuterar ni funktion- och designutveckling. Här innefattar din roll såväl förvaltning av befintliga lösningar som vidareutveckling. I rollen ingår även till viss del kundkontakt då du åker och träffar kunder och diskuterar deras behov samt agerar rådgivare. Du ingår i ett team bestående av fyra mjukvaruutvecklare och arbetar huvudsakligen i C och C++.

Formella krav
  • Ingenjörsexamen
  • Programmeringskunskap i C
  • Flytande i engelska i tal och skrift
Meriterande
  • Kunskap inom nätverk, routing and switching
  • Kunskap i C++, Perl, Tcl, Python, HTML och Javascript
För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att lära sig nya saker och är inte rädd för att prova dig fram till nya lösningar. I denna roll får du från dag ett ta ett stort ansvar och därför ser vi att du är självgående och kreativ när det kommer till problemlösning samtidigt som du inte räds att fråga om hjälp om det skulle behövas. Då du arbetar tätt ihop med ditt team samarbetar du väl och trivs med att arbeta med andra. I rollen arbetar du gentemot kunder, vi ser därför att du är kommunikativ och förstår vikten av god service.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Packetfront Software har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Packetfront Software en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utvecklare, developer, mjukvaruutvecklare, mjukvara, software, software developer, ingenjör, engineer, C, C++, IT, nätverk, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.