Junior marknadskoordinator

Junior marknadskoordinator

Har du något års arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring och är redo att anta en ny utmaning? Vi söker nu för en kunds räkning en junior marknadskoordinator som kan stärka deras marknadsavdelning.

Om företagetFöretaget är verksamma inom utbildningsområdet och har i mer än 25 år verkat för att utveckla lärarprofessionen och påverka utvecklingen av den svenska skolan.

Denna tjänst innebär att du initialt är anställd via Bravura.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadskoordinator kommer du att arbeta både digitalt och analogt med marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av marknadsföring av utbildningar, publicering av material via hemsidan, produktion av annonser och tryckmaterial, webbanalys och skrivande av nyhetsbrev och texter.

Du kommer att vara en viktig del av företagets marknadsavdelning som idag består av tre fortbildningsrådgivare, tre marknadskoordinatorer, och en marknadschef som du rapporterar till. Du kommer att få chansen att arbeta både självständigt under eget ansvar och i samarbete med dina kollegor.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom digital marknadsföring
  • Erfarenhet av arbete i InDesign och Photoshop
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
För att lyckas i rollen tror vi att du är en kommunikativ person som uttrycker dig väl i skrift och som trivs med att producera texter. Vi ser också att du gillar att ta egna initiativ och kan identifiera det arbete som är mest värdefullt. Då du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen så ser vi även att du trivs i samarbete med andra. I den här tjänsten har du chansen att få arbeta med marknadsföringsprocessen från ax till limpa.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Mitten av augusti
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadskoordinator, marknad, marknadsföring, sociala medier, koordinator, marketing coordinator, marketing, photoshop, indesign, adobe, marknadskommunikation, kommunikation, text, marknadsanalys, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (51 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.