Junior marknadskoordinator till Hyundai Mobis

Junior marknadskoordinator till Hyundai Mobis

Har du nyligen tagit examen inom marknadsföring, ekonomi eller business och är på jakt efter en ny utmaning till hösten? Eller har du erfarenhet av en koordinerande roll och vill utvecklas i en dynamisk och internationell miljö?

Om företagetHyundai Mobis är ett koreanskt företag som tillhandahåller originalreservdelar och tillbehör för Hyundai och KIA. Företaget har huvudkontor i Seoul och ingår som en del i Hyundai Motor Group. Hyundai Mobis Parts Europe ansvarar för distribution och försäljning till den Nordiska och Baltiska marknaden. Tjänsten är placerad på företagets försäljningskontor i Stockholm/Infra City i Upplands Väsby där jobbar det 10 personer. Här erbjuds du möjligheten att arbeta i en dynamisk och internationell organisation med utvecklingsmöjligheter för rätt person.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadskoordinator arbetar du i en koordinerande roll med många kontaktytor. Du har stort eget ansvar och sköter den dagliga kommunikationen mellan säljkontoret i Stockholm och Hyundai Mobis övriga kontor, vilka främst är i Norden men också i Europa och Korea. Dina främsta arbetsuppgifter är att analysera och sammanställa säljresultat och lagerstatus för att kunna skapa forecasts. Du ansvarar även för att utveckla och implementera nya produkter samt marknadsföra dessa genom olika kanaler med hjälp av företagets Account Managers. Vidare arbetar du för att nå sälj- och marknadsmålen genom att marknadsföra och hantera existerande produkterportfölj.

För att skapa dig förståelse och kunskap kring rollen och företaget kommer du att ingå i ett team med kompetenta kollegor där stöttning och vägledning finns tillhanda, en gedigen introduktion står också på schemat från dag ett. På sikt finns det goda utvecklingsmöjligheter.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi, marknadsföring och/eller business eller motsvarande arbetslivserfarenhet från roll inom marknadsföring
  • Du är en van användare av Office-paketet, främst inom Excel och PowerPoint
  • Meriterande med erfarenhet från och/eller intresse för arbete inom bilindustri
  • Du har en mycket god skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga, både på svenska och engelska
Vi söker dig som trivs i en roll där du får ta stort eget ansvar och arbetar strukturerat för driva ditt arbete framåt. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar med kunden i fokus. Som person är du orädd för nya kontakter och använder dina kommunikativa och sociala förmågor att skapa goda relationer, såväl internt som externt. Ibland ändras förutsättningarna vilket ställer din förmåga att snabbt kunna skifta fokus och lösa oförutsedda problem på prov, något du finner väldigt spännande. Du definierar dig som en lagspelare beredd att hugga in där det behövs.

Sökord: hyundai, mobis, koordinator, marknadskoordinator, marknad, marknadsföring, marketing coordinator, heltid, stockholm, upplandsväsby

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Upplands Väsby
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: hyundai, mobis, koordinator, marknadskoordinator, marknad, marknadsföring, marketing coordinator, heltid, stockholm, upplandsväsby
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.