Junior mätningstekniker / utsättare till Marbit

Junior mätningstekniker / utsättare till Marbit

Har du nyligen avslutat en utbildning inom mätningsteknik eller några års erfarenhet i rollen som mätningstekniker? Vill du bli en del av ett välrenommerat företag med spännande uppdrag i hela Stockholmsregionen? Då är Marbit och rollen som mätningstekniker något för dig.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Marbit.

Om företagetMarbit är ett mark- och anläggningsföretag verksamt i Stockholms-regionen. De anlägger allt från infrastrukturprojekt, vägar, VA-anläggningar, motionsspår och parker men utför även underhållsarbeten för gator och torg. Marbit arbetar i synnerhet på uppdrag av kommunala och statliga aktörer men även privata uppdragsgivare.

Marbit grundades 1986 och består i dagsläget av drygt 50 anställda. De senaste fyra åren har Marbit fyrdubblat sin omsättning och är inne på en spännande tillväxtresa. Marbit har genomfört flera uppmärksammade och prisvinnande utemiljöprojekt inom stor-Stockholm. Här får du vara delaktig i att bygga stadens framtid i en organisation som månar om din personliga utveckling. Det är en platt organisation där du får stor frihet under ansvar i en verksamhet med god ekonomi, investeringsvilja och idérikedom.

Läs gärna mer om Marbit och deras olika arbeten och projekt genom deras hemsida: https://www.marbit.se/

ArbetsuppgifterSom mättekniker arbetar du i varierande anläggningsprojekt av olika karaktär och omfattning. I projekten är du enda mättekniker och ansvarar för allt arbete kopplat till detta. Du sköter inmätning och utsättning av anläggningsprojekt, relationsmätning, produktionsmätning, maskinstyrning samt mängdreglering.
De mättekniska uppdragen kommer att vara både små och stora, både i fält och med redovisning. I rollen ingår att agera rådgivare i mättekniska frågor inom uppdragen och direkt mot kund och andra administrativa uppgifter kopplade till projekten.

Du kommer att arbeta på Marbits kontor i Sundbyberg tillsammans med övriga kollegor samt ute på de byggarbetsplatsen. Ditt team består av dig och en platschef samt kalkylavdelningen, du rapporterar till platschef.

Formella krav
  • Avslutad yrkesutbildning inom utsättning / mätningsteknik, alternativt motsvarande praktisk erfarenhet om minst 2 år
  • Erfarenhet av roll som mätningstekniker, utsättare eller mängdreglerare är mycket meriterande
  • Kunskap i SBG Geo eller Topocad
  • Tidigare erfarenhet att ha arbetat med Trimble eller Leica
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • B-körkort
Vi söker dig som trivs i en självständig roll där du förväntas ta mycket eget ansvar. Samtidigt är du lyhörd och duktig på att samarbeta med andra då du blir en del av ett arbetsteam som du löpnade arbetar tillsammans med. I rollen som mätningstekniker är det viktigt att du är analytiskt lagd och gillar det teoretiska kopplat till utsättningsarbete. Vidare är det av stor vikt att du är noggrann och strukturerad, dels i ditt arbete, dels med dina arbetsinstrument som är känsliga och behöver hanteras varsamt och noga.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sundbyberg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: mättekniker, mätteknik, mätningsingenjör, utsättare, mängdreglerare, ingenjör, anläggning, Marbit, SBG Geo, Topocad, Trimble, Leica
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!