Junior laboratorietekniker inom kosmetikutveckling hos Paragon Nordic

Junior laboratorietekniker inom kosmetikutveckling hos Paragon Nordic

Har du ett stort intresse för laborativt arbete? Vill du vara med och ta fram nästa generations hållbara kosmetikprodukter? Hos Paragon Nordic ges du möjlighet att växa in i rollen som laboratorietekniker. Företaget präglas av god stämning där arbetsmiljö och trivsel värderas högt.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Paragon Nordic.

Om företagetParagon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom hudvård och styling, industri, hushåll, sport och fritid och livsmedel åt deras kunders varumärken. Paragon Nordic arbetar med att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar de hundratals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp. Paragon Nordic har funnits i mer än 60 år med totalt cirka 200 anställda idag. Företagets produktionsenheter ligger i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge). Företaget erbjuder goda förmåner samt värderar arbetsmiljö och trivsel högt vilket en låg personalomsättning vittnar om.

ArbetsuppgifterI rollen som laboratorietekniker är ditt huvudsakliga fokus laborativt arbete. Detta innebär arbetsuppgifter såsom att blanda och fylla prototyper till kunder efter givna recept. Du arbetar nära produktionen och dina arbetsuppgifter innebär bland annat att besvara produktionsfrågor, vara delaktig i metodutveckling, produktanalyser, stabilitetsstudier, frisläppning av råvaror, kalibrering, och inventering. Du arbetar främst inom området kosmetik men kan även förekomma produkter inom teknik/hushåll. Inom kosmetik är det ett fokus på exempelvis styling- och hårprodukter, hudvård och solskydd och inom teknik/hushåll är det fokus på produkter inom skovård, bilvård samt färg och smörjmedel. Paragon Nordic är ISO-certifierade och arbetar utifrån satta processer.

Formella krav
  • Ett stort intresse för det laborativa arbetet och även ett kosmetiskt/kemiskt intresse
  • Tidigare laborativ erfarenhet är starkt meriterande
  • Flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att trivas i rollen som laboratorietekniker är det av stor vikt att du är flexibel som person. Du har en naturlig förmåga att anpassa dig efter situationen och tar gärna egna initiativ i arbetet. Du är noggrann i ditt arbetssätt och håller ordning och struktur. I denna roll har du många projekt igång samtidigt och du måste kunna hanetara parallella arbetsuppgifter samt är van att arbeta i ett visst tempo. Då du arbetar nära både produktionen och dina laboratoriekolleger är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Vallentuna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: laboratorietekniker, laboratorieassistent, laboratorie, produktutveckling, kosmetik, biokemi, kemist, kemi, vallentuna
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!