Junior laboratorieingenjör / labbingenjör / QA / GMP till Fresenius Kabi

Junior laboratorieingenjör / labbingenjör / QA / GMP till Fresenius Kabi

Vill du bli en del av ett företag i framkant inom sin bransch? Vill du arbeta med produkter som räddar liv? Världsledande Fresenius Kabi söker dig som nyligen avslutat dina studier och vill arbeta med spännande analysmetoder och tekniker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Fresenius Kabi. Det finns mycket goda möjligheter till förlängning av uppdraget och eventuell överrekrytering.

Om företagetFresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. De flesta medarbetare arbetar inom Global Operations Parenteral Nutrition & Generic Drugs. I Kungsängen finns deras moderna produktionsanläggning för råvarutillverkning. På Avdelningen Quality Control i Kungsängen ansvarar man för kemiska analyser för att säkerställa kvaliteten på de inkomna och de egentillverkade råvarorna. Avdelningen utgör en viktig funktion för kvalitetskontrollen av råvaror som används vid Fresenius Kabis tillverkning av läkemedel.

ArbetsuppgifterI rollen som labbingenjör tillhör du avdelningen Quality Control. QC är en del i Fresenius Kabis produktionsflöde som utför rutinanalyser för näringslösningar.. Dina arbetsuppgifter består främst av att utföra kemiska analyser enligt verifierade metoder. Du planerar eget arbete efter givna prioriteringar och tidsramar där det under perioder kan förekomma korta deadlines vilket förutsätter god förmåga att hantera flera pågående aktiviteter samtidigt och göra relevanta prioriteringar. Till arbetsuppgifterna hör också att delta i avvikelseutredningar, samt upprätta och underhålla avdelningens instruktioner (SOP:ar).
Arbetet utförs i enlighet med och styrs av GMP varför arbetet har väldigt tydliga ramar för hur det får utföras. I enstaka fall arbetar gruppen med metodutveckling, men tonvikt ligger på löpande rutinanalyser.
Den här rollen är mycket meriterande för dig som vill lära dig laboratoriearbete samt få erfarenhet av läkemedelsindustri. Här ges du möjlighet att ta del av många olika typer av analytiska metoder (tex Titrering, HPLC, Gaskromatografi, FTIR eller AAS etc.,).

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning inom kemiteknik, biologi, naturvetenskap alternativt farmaceutisk utbildning är önskvärt.
  • God förmåga att uttrycka sig i tal och i skrift på engelska och svenska
  • Goda kunskaper i GMP
  • Tidigare labberfarenhet är starkt meriterande
För att passa för den här rollen tror vi att du söker besitter analytisk kompetens och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt inom satta tidsramar. Du är metodisk och trivs i en roll som innehåller systematiskt arbete. Då rollen innebär ett stort ansvar i att rutinanalyser substanser som är avgörande för liv och hälsa är det väldigt viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Det är av samma anledning viktigt att du är en person med stark integritet där patienten är i fokus. Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med goda utsikter. Fresenius Kabis världsomfattande utsträckning innebär att där finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Kungsängen, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!