Junior koordinator / projektkoordinator till Tobii

Junior koordinator / projektkoordinator till Tobii

Motiveras du av att ingen dag är den andre lik och att du ständigt får utvecklas? Är det viktigt för dig att få ta ägandeskap över ditt arbete och tillhöra en öppen företagskultur? Vi söker dig med ett tekniskt intresse, som drivs av att få arbeta med många olika typer av kontaktytor.

Om företagetTobii är ett svenskt företag inom eye-tracking. Företaget utvecklar och säljer marknadsledande produkter för ögonstyrning och blickmätning. Sedan starten 2001 har Tobii kontinuerligt utvecklat sitt erbjudande och etablerat en närvaro i hela världen. Företaget har idag kontor i Stockholm, Kina, Japan, USA, Norge, Tyskland & Taiwan.

Tobii-koncernen består idag av tre affärsenheter. Två av dem - Tobii Pro och Tobii Dynavox - är etablerade, marknadsledande verksamheter och utgör en stabil bas i koncernens verksamhet. Det tredje, Tobii Tech, leder Tobiis satsningar på att ta eye-tracking till konsumentelektronik och andra volymprodukter.

Hos Tobii får du möjlighet att arbeta med projekt inom marknadsledande teknik.

ArbetsuppgifterTjänsten som projektkoordinator är en bred roll där du bland annat ansvara för att arrangera styrgruppsdagar med allt från att koordinera agenda, bjuda in deltagare och förbereda material. Du förbereder även månadsuppdateringar och är med på projektmöten där du samlar in input från projektledarna. I din roll som koordinator hjälper du till med att säkerställa projektets progress och följer upp projektets alla faser. Vidare arbetar du mycket med de administrativa delarna i projektet som dokumentation, planer och rapportering kopplade till projektet. Slutligen stöttar du projektansvarig med att hantera kvitton och utläggsrapporter.

För rätt person finns det stora möjligheter att på sikt utvecklas internt i rollen som projektledare, produktledare eller inom finans.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst ett års erfarenhet av liknande tjänst
  • Goda kunskaper inom Excel och Power Point
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
Vi tror att du som söker är en person som driver och strukturerar ditt eget arbete. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att prioritera ditt arbete utefter de ärenden som inkommer. Att ta egna initiativ och agera problemlösande ser du som motiverande. Vidare ser du möjligheter i förändring och du trivs i en roll som innebär förändrade direktiv och varierad arbetsbelastning.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Tobii har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Tobii en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Danderyd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: junior projektkoordinator, ekonomi, administration, koordinator, tobii, danderyd, teknik, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.