Junior kampanjanalytiker till Dagab Inköp & Logistik

Junior kampanjanalytiker till Dagab Inköp & Logistik

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller logistik och är analytiskt lagd? Vill du dessutom arbeta på Sveriges näst största aktör inom dagligvaruhandeln? Hos Dagab Inköp & logistik erbjuds du en arbetsplats som är i ständig utveckling och där de arbetar aktivt tillsammans med dig för att du ska utveckla din kompetens.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Dagab Inköp & Logistik.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bland annat Mat.se ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

ArbetsuppgifterI rollen som kampanjanalytiker tillhör du Varuflödesstyrning (VFS) och avdelningen Autoorder. Varuflödesstyrning är den del av verksamheten som ansvarar för planering och styrning av ett effektivt och lönsamt varuflöde från leverantör hela vägen till Axfoods egenägda och handlarägda butiker samt externa kunder. Ditt främsta fokus är att arbeta med och säkerställa ett effektivt flöde till butik för kampanj och säsongsvaror. Du skapar och följer upp försäljningsprognoser samt utvecklar modeller och rutiner inom kampanjprocessen för att skapa förutsättningar för effektivisering och förbättring av varuförsörjningen. Vidare utvecklar och samordnar du den operativa driften av kampanj- och säsongsorderförslag. I rollen ansvara du även för att veckovis följa upp genomförda kampanjer samt samla in och analysera data för att stödja beslut inom kampanjprocessen. Slutligen ingår det även att leda eller delta i förbättringsaktiviteter inom kampanjprocessen både internt och mot andra avdelningar.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller logistik
  • Kunskap inom efterfrågeplanering och försäljningsprognoser som du besitter efter utbildning eller erfarenhet
  • Goda kunskaper i Office-paketet främst inom Excel
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av SAP och dagligvaruhandeln är meriterande
För att trivas i rollen är du analytisk lagd. Då du hanterar stora mängder data, gör beräkningar och analyserar utfall krävs ett strukturerat och noggrant arbetssätt. Du har ett öga för detaljer och eventuella avvikelser. Som person är du självgående och tar ett stort ansvar över dina arbetsuppgifter. Eftersom du i rollen har flera kontaktytor både internt och externt är du kommunikativ och trivs väl i samarbete med andra. Slutligen är du driven och initiativtagande gällande att genomföra förändringar och förbättra processer.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kampanjanalytiker, inköp, logistik, försäljningsprognos, Dagab, Axfood, dagligvaruhandeln, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!