Junior innesäljare till säljteam på Tradera

Junior innesäljare till säljteam på Tradera

Är du en utåtriktad och driven person i början av karriären med ett sinne för försäljning? Vill du dessutom arbeta i en roll där dina initiativ och framgångar både syns och värderas högt? Ta då denna chans att bli innesäljare i Traderas nystartade och innovativa säljteam!

Om företagetTradera är sedan år 1999 en av Sveriges största och mest välbesökta marknadsplatser online där man kan sälja och köpa prylar och produkter av stor variation; nytt som gammalt. Företaget har över 2,2 miljoner registrerade användare samt 4 miljoner besökare per månad och de riktar sig till både privata och kommersiella säljare. De har tidigare gjort samarbetskampanjer med flertalet organisationer så som Röda Korset, WaterAid och Musikhjälpen.

Som innesäljare på företaget sitter du på kontoret beläget intill St. Eriksplan och du arbetar nära cirka 50 medarbetare med olika ansvarsområden men med samma mål och vision. Vill du arbeta på en plats där företagskulturen präglas av lagarbete, högt i tak och ständigt lärande så är Tradera rätt plats för dig.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare på Tradera kontaktar du både nya och befintliga kunder för att sälja bolagets välkända produktutbud. I kontakten med företagets största säljare kan kundmöten förekomma men framförallt sker ditt arbete via telefon. Du ingår i en grupp om fem personer som alla drivs av samma sak; affärer, kundkontakt och framförallt att ha roligt på jobbet. Dina prestationer kan ta dig långt och på sikt finns det stora utvecklingsmöjligheter för dig som innesäljare. Som ny får du även en gedigen introduktion som gör att du känner dig trygg i rollen och som ger dig förutsättningarna att nå dina mål.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom försäljning
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Det viktigaste för att vara framgångsrik i rollen som innesäljare på Tradera är din inställning. Som person bör du vara målinriktad med stark vilja att vinna och göra affärer. Vidare är du social, öppen och serviceinriktad då du pratar med många olika kunder dagligen. I rollen har du stort eget ansvar och vi ser därför att du är självgående och initiativtagande eftersom du är den som driver ditt eget arbete framåt. Det är även viktigt att du har god samarbetsförmåga med viljan att motivera både dig själv och ditt team på vägen mot de uppsatta målen.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare innesäljare, försäljning, Tradera, auktion, telefonförsäljning, service, heltid, Stockholm,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.