Junior fullstack / Nyexad fullstackutvecklare till MMS

Junior fullstack / Nyexad fullstackutvecklare till MMS

Är du i början av din karriär med ett stort intresse för ny teknik? Har du kunskaper i front- och back- end? MMS erbjuder dig en tjänst med stort ansvar och möjligheter att utvecklas i rollen som utvecklare.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att MMS har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och MMS en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetMMS (Mediamätning i Skandinavien) mäter tittandet på program, klipp och reklam på TV och online, mätningarna fungerar som mediebranschens valuta för rörlig bild. MMS utvecklar metoder för mätning av rörlig bild, bevakar trender och publicerar rapporter och undersökningar. Sedan 1993 har MMS genomfört statistiskt säkerställda mätningar av svenskarnas TV-tittande och sedan 2011 även tittande på rörlig bild online. MMS bevakar trender, utvecklar nya metoder för mätning av rörlig bild samt publicerar rapporter och undersökningar. Våra uppdragsgivare är de stora mediehusen, mediebyråer och annonsörer.

ArbetsuppgifterSom junior fullstack utvecklare är du del av ett team om fem personer. Som mjukvaruutvecklare kommer du programmera både i backend och frontend. Du arbetar först och främst med Graphical user interface där ditt fokus kommer att vara på View. Vidare ansvarar du för att uppdatera MMS hemsida och system. Du kommer även få möjlighet att arbeta i ramverken React och Angular.

Den här tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse och som vill ta nästa steg i din karriär tillsammans med ett sammansvetsat team på MMS. Vi söker dig som har kunskaper inom front-och back-end.

Formella krav
  • Relevant akademisk utbildning ex. civilingenjör eller systemvetenskap
  • Kunskaper inom JavaScript
  • Meriterande med kunskaper inom Typescript och C#
För att trivas i rollen är du social och kommunikativ och har ett stort intresse för Front end och backend. Då MMS dagligen levererar siffor ser vi att du är noggrann i ditt arbetssätt och har förmågan att hålla och skapa struktur. Du är uppmärksam på detaljer och du tycker om att göra saker ordentligt.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: JavaScript, ngular, react, systemvetenskap, front end, back end, fullstack, MMS,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.