Junior försäkringsförmedlare / säljare till framgångsrikt startup-företag

Junior försäkringsförmedlare / säljare till framgångsrikt startup-företag

Vill du jobba som försäkringsförmedlare/säljare och axla en viktig roll i ett redan framgångsrikt startupbolag? Här erbjuds du en roll med flertalet utvecklingsmöjligheter och stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget bildades 2015 och är en digital plattform för bostadsrättsföreningar och personer som bor i en bostadsrätt. De är en av Sveriges största aktörer inom boendesegmentet med fler än 170 000 unika användare varje månad. De utvecklar digitala och innovativa tjänster för konsumenter, företag och bostadsrättsföreningar.

Du arbetar på kontoret i centrala Stockholm på en attraktiv adress mitt i Sturegallerian tillsammans med ca 20 kollegor.

Om du vill arbeta på en plats som erbjuder dig frihet under ansvar, stort inflytande på ditt eget arbete samt kollegor med lika höga ambitioner som du själv har - då är det här rätt tjänst för dig!

ArbetsuppgifterI rollen som försäkringsförmedlare ansvarar du för att sälja försäkringslösningar mot bostadsrättsföreningar. Du bygger din egen kundportfölj genom att ta action på ljumna och varma leads. Första kontakt med dina kunder sker över telefon eller via mail för att sedan i vissa fall övergå till möten på plats hos kunderna. I själva försäljningsprocessen får du som säljare fullmakt för bostadsrättsföreningarna för att ta in offerter från olika försäkringsbolag, på så vis skapar du värde för både försäkringsbolagen och för dina kunder. I rollen ingår även rådgivning, där du tillsammans med dina kunder ger råd kopplat till försäkringsfrågor. Du ses som en specialist i denna roll, snarare än en generalist, då du har en mycket god inblick i hur kundernas behov ser ut samt hur de bäst matchas. Du har i rollen eget resultatansvar med budgetmål som du själv är med och påverkar.

Säljteamet består idag av två säljare som du samarbetar nära med, där en av dem är ansvarig för försäljningen mot detta segment. Eftersom det är ett litet team kommer du vara delaktig i att bygga upp försäljningsarbetet.

Som ny i rollen får du en gedigen introduktion och nödvändiga utbildningar och certifieringar om dessa saknas. Du arbetar tätt tillsammans med försäljningsteamet samt övriga anställda på företaget, alla med olika spetskompetenser

Formella krav
  • Ca 1,5 års erfarenhet av arbete i försäkringsbranschen och/eller finansbranschen, alternativt en försäkringsutbildning
  • InsureSec-licens är mycket meriterande
  • Erfarenhet och ett intresse för försäljning
  • Flytande i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i rollen som försäkringsförmedlare/säljare ser vi att du motiveras av att göra affärer samt bygga långsiktiga relationer med kunder och partners. Du har en god kommunikativ förmåga och trivs som bäst i sociala situationer. Eftersom att ditt mål är att skapa affärer räds du inte att ta egna initiativ för att nå dit du vill. När du säljer är du övertygande och har förmågan att påvisa den positiva påverkan som din specifika tjänst kan åstadkomma för kundens verksamhet. Du är kreativ och strävar efter att finna nya metoder för att förbättra ditt sälj och nå dina uppsatta mål.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse, önskemål om start 1/9
Plats: Stockholm, Sturegallerian
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: försäkringsförmedlare, försäljning, rådgivare, försäkringsrådgivare, heltid, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!