Junior embedded-utvecklare / hårdvaruutvecklare till TSS

Junior embedded-utvecklare / hårdvaruutvecklare till TSS

Vi söker dig som är en skicklig C-programmerare och redo att axla en självständig roll där du får möjlighet att arbeta med produkter som räddar liv!

Om företagetTSS är en ledande leverantör av SaaS (Software as a Service) och har över tjugo års erfarenhet inom temperaturövervakning. Med sina tekniska lösningar hjälper TSS läkemedelsbolag att säkerställa att läkemedel håller rätt temperatur i samband med transport för att vara effektiva och uppfylla rätt kvalitet när de når patienten. Temperaturskillnad för läkemedel kan ha livsavgörande påverkan varför TSS produkter fyller en mycket viktig funktion. För att möta de höga farmaceutiska krav som ställs inom branschen jobbar TSS med senaste teknik för att ständigt ligga i framkant.
I dagsläget består TSS av totalt 25 personer med kontor i centrala Stockholm samt produktion och lager i Arninge. Företagets kunder utgörs av de främsta och mest välkända, globala aktörerna inom läkemedelsbranschen.

ArbetsuppgifterI rollen som hårdvaruutvecklare/embedded-utvecklare kommer du att arbeta med att vidareutveckla och ta fram nya produkter till företagets produktportfölj. Du kommer att utvärdera och integrera nya produkter med företagets mjukvaruplattformar och hårdvaran byggs baserat på tillgänglig teknik på marknaden. Företaget letar konstant efter nya lösningar och teknik som kan göra deras idéer möjliga varför du får arbeta i teknisk framkant. Du kommer att delta i hela projektprocessen och produktlivscykeln; allt från kravställan, utveckling, testning till färdig produkt inklusive design av kretskort, val av komponent och prototypframtagning. Du hanterar även viss avancerad felsökning av produkter vid reklamationshantering från kund.

R&D-teamet består i dagsläget av totalt åtta personer där du är den enda i teamet och företaget med kunskap inom hårdvaruutveckling. Utvecklingen sker främst i C, gruppen arbetar agilt och du kommer i din roll att rapportera till Product Manager.

Formella krav
  • Avslutad högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektro / medicin- eller datateknik
  • Ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet, föredragsvis med hårdvaruutveckling
  • Goda programmeringskunskaper i C
  • Flytande språkkunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt
  • Kunskaper i Eagle (meriterande)
Till den här rollen söker vi dig som trivs i en självständig roll som ställer krav på ansvarstagande och förmåga att fatta beslut. Du är den enda i teamet som sköter hårdvaruutvecklingen och detta gör att du blir gruppens expert inom området, något du trivs med och tycker är spännande. TSS produkter ställer höga krav på kvalitet och det är av denna anledning viktigt att du förstår vikten av noggrannhet. Exempel på moment som kräver noggrannhet är projektdokumentation.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: hårdvaruutvecklare, embedded-utvecklare, embedded systems, inbyggda system, C, C-programmering, Eagle
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.