Junior ekonomiassistent till Företagarna

Junior ekonomiassistent till Företagarna

Är du i början av din karriär som ekonomiassistent och är redo för att ta nästa steg? Här erbjuds du en roll i ett

spännande och innovativt företag där du har stora möjligheter till utveckling.


Om företagetFöretagarna är Sveriges största företagarorganisation för små och medelstora företag. De företräder idag 70 000 företagare och har ca 250 föreningar. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat. Detta för att företagare ska få rätt förutsättningar. Företagarna erbjuder sig även att sköta redovisningen för andra förbund, föreningar och bolag.

Tjänsten är placerad på kontoret på Rådmansgatan i centrala Stockholm där du ingår i ett team om fyra ekonomiassistenter samt ekonomichefen.

Läs mer om företagarna: https://www.foretagarna.se/

ArbetsuppgifterI rollen som junior ekonomiassistent kommer du att vara ett viktigt stöd till dina kollegor och chef. I arbetsuppgifterna ingår det att registrera och scanna leverantörsfakturor, kvittohantering och löpande bokföring för mindre bolag. Därtill arbetar du även med övriga administrativa uppgifter som rör ekonomi.

Med tiden finns goda utvecklingsmöjligheter för den med ambitioner.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom ekonomi
  • Meriterand med eftergymnasial utbildning inom redovisning
  • Något års arbetslivserfarenhet av ekonomirelaterat arbete
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
För att trivas i rollen tror vi att du har förmågan att strukturera ditt dagliga arbete för att på ett effektivt sätt kunna få mycket gjort. Vi tror även att du som söker är en person som vill ta ansvar för ditt eget arbete och driva det självständigt framåt och till avslut. Du trivs med att arbeta med frihet under ansvar och att ta ägandeskap för ditt egna arbete samtidigt som du kan fråga om hjälp när det behövs. Då stämningen på arbetsplatsen är öppen och social har du lätt för att skapa och bygga relationer med människor i din närhet. Vi ser även att du har ett flexibelt arbetssätt och är beredd att ändra dina arbetsuppgifter utifrån förändrade förutsättningar.

Övrig information
Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Företagarna har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Företagarna en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:ekonomiassistent, ekonomisupport, ekonomi, bokföring, administration, leverantörreskontra, junior, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.