Junior backend-utvecklare till Qvalia

Junior backend-utvecklare till Qvalia

Vi söker dig som har ett stort intresse för programmering och utveckling. På Qvalia får du möjlighet att arbeta i ett expansivt och ledande företag i branschen.

Om företagetQvalia förbättrar och automatiserar finansiella processer. De är den ledande nordiska expertkonsulenten inom transaktionsanalys, och deras mjukvarulösningar ger fullständiga automatiseringsfunktioner i kundfordringar, kundfordringar och transaktionsredovisning. Resultatet är ökad effektivitet, minskade kostnader och förbättrad kontroll under hela transaktionshanteringsprocessen.

Qvalia sitter i härliga och moderna lokaler mitt i centrala Stockholm. I rollen som systemutvecklare tillhör du utvecklingsteamet som idag är fem personer.

ArbetsuppgifterI denna roll utvecklar du i befintliga plattform. Du ansvarar för att leverera, estimera, testa samt säkerställa egna utvecklande moment. Det ligger även i ditt ansvar att säkerhetsställa kvalitén. Som junior utvecklare ingår du i starkt och kompetent team som stöttar dig till att bli en självgående och initiativrik programmerare.

Arbetet sker i grupp med moderna plattformar där arbetssättet är anpassat efter den föränderlig miljön. Du är delaktig i design och framtagning av koncept. Teknikerna som används är de senaste och du får chansen att alltid arbeta med det som ligger i framkant. Arbetet sker agilt och Qvalia arbetar med testdriven programmering. I gruppen arbetar både frontend- och backend utvecklare i nära samarbete. Arbetet sker framför allt i Node.Js.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom IT/data/programmering
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet av programmering och utveckling
  • Kunskap i Javascript
  • Kunskap om databaser/datamodeller
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, såväl på svenska som engelska.
Vi tror att du som söker är en nyfiken person som tycker om att testa nya saker och komma med nya idéer. Du tar ansvar för ditt arbete och kan självständigt strukturera ditt angreppsätt. Vidare trivs du med att få lösa problem och du har en lösningsfokuserad inställning. Slutligen tror vi att du trivs med kombinationen att både arbeta på egen hand samt i samarbete med andra.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Qvalia.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, utveckling, backend, nyexaminerad, test, IT, programmerare, programmering, developer, backend, back-end, fullstack, databas, node.js
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.