Junior applikationsspecialist till Axfood IT

Junior applikationsspecialist till Axfood IT

Har du en god förståelse för hur system är uppbyggda och vill du vara med och bygga Sveriges bästa dagligvarubolag? Motiveras du av att få IT att fungera så att det kan användas på rätt sätt i verksamheten? Hos Axfood IT erbjuds du en nyckelroll i samverkan mellan verksamheten och IT hos en spännande organisation med ett starkt varumärke.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som inledningsvis sträcker sig till december 2021. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood IT. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 250 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

I rollen tillhör du området Utveckling där du agerar specialist inom applikationerna som används i butikerna. Avdelningen består idag av totalt 14 personer.

ArbetsuppgifterSom applikationsspecialist är du involverad i ett tidigt skede och du arbetar med kravställning, analys, design, utveckling och driftsättning. Vidare agerar du även som mottagare av system ur ett förvaltningsperspektiv. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att agera expert inom butikssystemen som berör bland annat orderläggning, inventering, e-handelsplock och skylthantering. Det dagliga arbetet innefattar kravanalyser tillsammans med beställare, systemansvariga, arkitekter och utvecklare. Du utreder förvaltningsärenden och genomför konfiguration av grunddata och masterdata. Slutligen innefattar en del av tjänsten upprättande och genomförande av test samt utveckling, konfigurering och förbättring av befintliga system.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning, inriktning mot systemvetenskap/IT/datavetenskap
  • Erfarenhet från att ha arbetat i butik inom dagligvaruhandeln
  • Intresse för digitalisering och e-handel
  • Du uttrycker dig väl i svenska såväl som engelska, i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet inom agila utvecklingsmetoder, SQL,
Batch, Elastic, ELK-Stack och JIRA

För att trivas i rollen är du en nyfiken person som motiveras av att utvecklas samt att lära dig nya saker. Som person är du flexibel och har enkelt för att anpassa dig till nya situationer. Du är initiativtagande och drivande i ditt arbete för att ständigt kunna förbättra Axfoods systemlösningar. Då du i rollen har flera olika kontaktytor är du en lagspelare som trivs att samarbeta med andra och du är öppen och tydlig i din kommunikation.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelser

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikation, applikationsspecialist, specialist, Axfood IT, IT, dagligvarubranschen, Willys, Hemköp, stockholm, dagligvaruhandeln, axfood, systemvetenskap, datavetenskap, digitalisering, FMCG, SQL,
Batch, Elastic, ELK-Stack, JIRA, nyexad, nyexaminerad
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!