Junior applikationskonsult till Effekt

Junior applikationskonsult till Effekt

Har du erfarenhet av affärssystem och kunskap av att arbeta inom ekonomiska flöden? Motiveras du av att hjälpa kunder och underlätta deras affär? Effekt söker nu en applikationskonsult till sina nya fina lokaler i Kista!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Effekt.

Om företaget

Effekt arbetar som experter på affärstödjande IT med fokus inom affärssystem. Genom effektiv användning av Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Power Plattform och kundportalen Bizzjoiner skapar Effekt moderna affärssystem som har våra kunder i fokus. Sedan starten 1997 har Effekt genomfört över tusen projekt tillsammans med fler än 100 kunder.

För Effekt handlar det inte om teknik eller källkod. Det som verkligen betyder något är kundens företagsaffär och verksamhet. Målet är alltid att öka intäkter eller sänka kostnader och att hjälpa företag att lyfta fram deras viktigaste tillgång, sina kunder. Effekts kunder finns i vitt skilda branscher. Allt från Finansbolag och tjänsteproducerande bolag till vårdcentraler och grossister.

På Effekt kommer du tillhöra ett team på 8 personer och de lägger stor vikt på frihet under ansvar och lämnar därmed möjlighet för att arbeta på distans samtidigt som de värdesätter de sociala umgänget med sina kollegor. Effekt sitter nu i nya fina lokaler på deras kontor i Kista.

Arbetsuppgifter

Du tillsammans med två andra applikationskonsulter kommer ansvara för att stötta kunder i samband med implementering av deras affärssystem.
Du arbetar med att analysera kundens behov och därefter driva kundens projekt framåt tillsammans med utvecklarna. Ditt dagliga arbete kommer kräva en större förståelse för affärssystem och ser med fördel att du har vana av att arbeta med ekonomiska flöden då de är något som du kommer ansvara för i din roll.
Du sköter löpande support, uppdateringar, konfigureringar, tester och underhåll för befintliga kunder samt implementerar nya kunder. I rollen som konsult är du expert och jobbar ständigt för högt kundengagemang. Du agerar rådgivare och förväntas i samarbete med andra kollegor och kund driva olika processförbättrande och tekniska åtgärder.

Dina primära arbetsuppgifter:

* Analysera kundens behov
* Driva projekt framåt
* Ta fram funktioner och implementera dessa i Microsoft Dynamics Business Central samt Effekts kundportal Bizzjoiner
* Genomföra löpande support

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Avslutad högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande, mycket meriterande med högskoleutbildning med inriktning mot affärssystem
* Kunskap om ekonomiska flöden
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift
* Erfarenhet av affärssystem, mycket meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics Business Central

I rollen som applikationskonsult arbetar du tätt tillsammans med Effekts kunder varför det är viktigt att du trivs och motiveras av sociala kontakter och relationsbyggande. Som person tror vi att du även motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt, du är den som ser till att saker blir gjorda och tar egna initiativ för att nå dit du vill. Vidare är du handlingskraftig och företagsam och gör gärna saker direkt i stället för att skjuta på dem. När ett problem dyker upp agerar du snabbt och försöker komma fram till en lösning så fort som möjligt.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Applikationskonsult, Affärssystem, Applikationskonsult, ERP, Enterprise Resource Planning, Microsoft Dynamics, Ekonomi, Stockholm, Kista, Heltid

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravura.se
Sista ansökningsdag 27 jan 2023 (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.