Junior applikationskonsult / affärssystemkonsult till Cybernetics

Junior applikationskonsult / affärssystemkonsult till Cybernetics

Det här är tjänsten för dig som har ett stort intresse för konsultrollen där möjlighet ges att växa in i en projektledarroll.

Om företagetCybernetics är ett framgångsrikt konsultföretag med ett trettiotal anställda med fokus på MS Dynamics 365 CRM. Det är erkänt som ett av de främsta företagen inom MS Dynamics 365 CRM med konsulter som är målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna.

Cybernetics verksamhet bygger på ett nära samarbete och partnerskap, där de optimerar standardprodukter för att skapa kvalitetslösningar anpassat för kundens verksamhet. Genom hög kreativitet och kompetens bidrar Cybernetics till bestående förändringar och maximerar kundens affärsrelationer.

På företaget arbetar du i ett modernt kontorslandskap mitt i centrala Stockholm där du tillsammans med ett leveransteam jobbar med våra kunder. Företaget utmärker sig från andra konsultbolag genom att man "tar hem projekt". Du arbetar med andra ord inte som uthyrd resurskonsult utan har din bas på Cybernetics kontor mitt i centrala Stockholm. Det här är en arbetsplats som präglas av härlig stämning, teamkänsla och möjligheter för varje enskild medarbetare att göra en skillnad. Cybernetics fungerar som ett fristående bolag men ingår i den större koncernen Xlent.

Bravura söker för Cybernetics räkning juniora applikationskonsult som vill växa in i en projektledarroll. Cybernetics erbjuder ett omfattande introduktionsprogram och en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling.

ArbetsuppgifterI rollen som CRM-konsult ingår du i ett team som har ett gemensamt ansvar för ett antal existerande och nya kunder. Tillsammans utför teamet projekt från ax till limpa och du är med och bidrar i projektets alla faser.

Cybernetics har en stor kundbas med varierande kunder både gällande storlek och bransch. Detta innebär att din roll och arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och du får prova på bredden som konsult. I framtiden ges möjlighet att fasas in i en projektledarroll som innebär att du blir ansvarig för att leverera CRM-lösningar till Cybernetics kunder. Detta sker både genom ditt deltagande i projekt samt genom att gå bredvid mer seniora projektledare. Med tiden kommer ansvarsnivån att höjas och du kan få hålla i mindre projekt själv.

Under din första tid på företaget kommer du att få en dedikerad mentor som stödjer dig i arbetet. Som konsult får du även möjligheten att bli certifierad inom Microsoft Dynamics 365 CRM.

Formella krav
  • Civilingenjör, högskoleingenjör, systemvetare eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper inom IT och intresse av affärssystem/CRM
  • Erfarenhet av kundnära roller alternativt om du har något års erfarenhet av liknande konsultroll
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Som person har du förmågan att leverera med hög kvalitet samt en hög uthållighet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och driver på ditt arbete självständigt. Därtill ger du ett konsultmässigt intryck och har ett stort intresse för affärer och verksamhetsnära IT-lösningar.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Cybernetics.

Start: Januari 2020
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön enligt överenskommelse plus en provisionsmodell

Övrig info: Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationskonsult, affärskonsult, IT-konsult, affärsystemkonsult, CRM, Mircosoft Dynamics CRM, junior, konsult, IT, Microsoft Dynamics 365, cybernetics, affärssystem, projektledning,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.