Junior applikationskonsult / IT-konsult inom Fin-tech till Itello

Junior applikationskonsult / IT-konsult inom Fin-tech till Itello

Att arbeta projektrelaterat med implementation av IT-system som applikationskonsult sätter prov på både samarbetsförmåga och affärsförståelse. Har du ett starkt tekniskt intresse och en vilja att utvecklas inom ett ledande och expansivt mjukvarubolag i fintech-branschen är detta nästa utmaning för dig!

Om företagetItello är ett svenskt fintechbolag och den marknadsledande leverantören av affärssystem och digitaliseringslösningar för liv- och pensionsbranschens alla aktörer i Norden. Det är ett mjukvaru- och produktbolag som drivs av kontinuerlig tillväxt och har fortsatta expansionsambitioner. Itello erbjuder produkter och tjänster som förenar bred verksamhetskunskap med djup IT-kompetens. Erfarenheten visar att den kombinationen behövs för att ge den allra bästa vägledningen till deras kunder.

Itello är ett värderingsstyrt företag, vilket innebär att organisationen och deras arbete genomsyras av deras gemensamma värderingar och principer i allt de gör. Itello är en arbetsplats där de mest lämpade personerna vill arbeta. Arbetssättet präglas av deras värderingar samt av arbetsglädje, nyfikenhet och en stark pionjäranda!

ArbetsuppgifterSom applikationskonsult hos Itello blir du expert på hur företagets produkter fungerar och du arbetar rådgivande genom agila metoder i hur dessa kan hjälpa kunderna till en mer effektiv verksamhet. Du arbetar med hela kedjan - från att förstå kundens behov till dokumentation, konfiguration, integration, utbildning och leverans. I din roll har du nära kontakt med tekniken och du agerar projektledande i nära samarbete med både kundteamen och utvecklingsteamen.

Genom den nära kommunikationen med systemutvecklare, produktspecialister, testare och lösningsarkitekter blir du väl insatt i både kundens verksamhet och Itellos produktportfölj. Det innebär att du arbetar med kravställning och utformning för att tillsammans med kollegor komma fram till den optimala lösningen för kunden. Sedermera kommer du även inrikta dig mot specifika kunskapsteam fokuserat på pension, fond eller teknik.

Formella krav
  • Civilingenjörsexamen eller motsvarande utbildning med tekniskt fokus
  • Stort intresse för teknik och affärer
  • Erfarenhet av servicerelaterat arbete
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, på såväl svenska som engelska
  • Det är en starkt meriterande om du har intresse eller tidigare erfarenhet från fond- och försäkringsbranschen samt affärssystem
Innanför Itellos väggar präglas kulturen av gemenskap och prestigelöshet vilket även genomsyrar hela ditt arbetssätt. Som person drivs du av problemlösning och är analytisk. Du har ett stort tekniskt intresse och en nyfikenhet att vilja gräva gropen på djupet. Med ditt pedagogiska arbetssätt är du prestigelös och inser att samarbete är nyckeln till problemlösningen. Vid högre tempo har du även förmågan att behålla fokus på det som är viktigast och arbeta självgående. Vi ser också att du kan ta eget ansvar och har stort engagemang i allt du tar dig för genom din nyfikenhet att utvecklas och lära dig hela processen och produkten.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid
Uppdragstyp: Rekrytering
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Övrig info: Din ansökan ska innehålla CV och personligt brev
Kontaktuppgifter: carl.gustafsson@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationskonsult, affärskonsult, IT-konsult, affärsystemkonsult, Microsoft SQL Server, junior, konsult, IT, databas, Itello, affärssystem, projektledning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.