Junior analytiker till Skarpa

Junior analytiker till Skarpa

Kan du få siffror att berätta en historia? Trivs du i en roll där du får ta ett stort eget ansvar och får möjlighet att påverka affärer? Hos Skarpa erbjuds du en roll där du formar dina egna framgångar i en familjär miljö.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Skarpa AB.

Om företagetSkarpa är M & A rådgivare till koncerner, entreprenörer och Private Equity-bolag i samband med värdering, försäljning och förvärv av företag. Sedan starten 2007 har Skarpa värderat över 500 företag och utfört mer än 100 transaktioner av företag värda mellan 25 och 300 miljoner till ett ackumulerat transaktionsvärde om 3 miljarder kronor. I denna roll kommer du att arbeta tätt ihop med övriga medarbetare. Det arbetar totalt 9 personer på Skarpa idag, varav 2 personer arbetar i en liknande roll.

ArbetsuppgifterI rollen som junior analytiker kommer du att vara delaktig i samband med värdering, försäljning och förvärv av företag. Du kommer att arbeta i både försäljnings- och värderingsprojekt och arbeta simultant med 1-4 projekt. Arbetsuppgifterna innefattar att skapa dig en bild av kundens verksamhet, genom att analysera företagets data i Excel, omformulera datan till text och sedan skriva en presentation eller rapport av företaget. Du kommer ha kontakt med potentiella kunder och granska deras verksamhet samt skapa underlaget för värderingsrapporter och försäljningsprocessen. Detta sker både via telefon, mail och fysiska kundmöten.

Du kommer att arbeta tillsammans med både kollegor och delägare i projekten och det finns på sikt goda utvecklingsmöjligheter i rollen.

Formella krav
  • Eftergymnasialutbildning inom ekonomi, förslagsvis inriktning mot finans eller redovisning
  • Arbete eller engagemang vid sidan av studierna, i exempelvis studentförening
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet, speciellt Excel och PowerPoint
För denna roll läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Som person har du god verksamhetsförståelse och är flexibel i ditt sätt att arbeta. Du har en analytisk sida som innebär att du har förmågan och trivs med att analysera stora mängder data. För att trivas i rollen är du driven som person och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Vidare ser vi att du är prestigelös och brinner för att ge god service gentemot både kollegor och kunder.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!