Junior analytiker / Projektledare / Space Manager till Dagab

Junior analytiker / Projektledare / Space Manager till Dagab

Har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och är analytiskt lagd? Vill du dessutom vara starkt bidragande till att skapa ett mer datadrivet Axfood och därigenom förbättra deras konkurrenskraft och kundnytta? Dagab söker en Space Manager som ska addera affärsdriv och kommersiell analys i deras affärsprocesser.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag/vikariat via Bravura på heltid som varar i minst ett år. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Dagab. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetDagab skapar, lagerhåller och levererar sortimentet till Axfoodkoncernens kedjor såsom b.la. Hemköp, Willys, Snabbgross, Urban Deli, Mat.se och Apohem. De utvecklar även sina egna varumärken som Garant, Eldorado och Såklart. Dagab har en nyckelroll i Axfoods arbete med att ständigt effektivisera varuflödet genom att driva och utveckla koncernens sortiment, inköp och logistik. Dagab omsätter drygt 48 miljarder kronor (2020) och ingår i Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm ABs Large Cap-lista. Verksamheten vilar på goda värderingar för jord, människa och samhälle, vilket genomsyrar allt från sortimentsutveckling, paketering och transport - till hur man agerar mot sina medarbetare. På så sätt ger Dagab sina kunder förutsättningar att göra schyssta, hållbara val. Hos Dagab får du möjlighet att vara med och påverka det vardagliga livet för en sisådär tio miljoner människor, förstå då hur viktiga medarbetarna är för dom.

ArbetsuppgifterI rollen som Space Manager tillhör du Axfoods Space Management team på 11 personer som arbetar tvärfunktionellt med kommersiell analys och ytoptimering. Du är en central del i samarbetet med kategorichefer, spacekoordinatorer och säljledare. Space Management är en tvärfunktionell enhet som arbetar tillsammans med hela Dagab Inköp & Logistik och övriga koncernbolag inom Axfood med att ytoptimera varje butik utifrån datadrivna beslut. Du arbetar i tvärfunktionella projekt där du projektleder olika initiativ mot kategoriorganisation och Axfoods butikskedjor. Du är drivande och proaktiv i att skapa analyser som bidrar till effektiviseringar, besparingar och försäljningsökningar. Vidare arbetar du med planogram i Dagabs ytplaneringsverktyg baserat på kommersiell analys och ytoptimering.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, industriell ekonomi eller liknande
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • Erfarenhet från dagligvaruhandel, FMCG eller retail är meriterande
För att trivas i rollen är du analytisk lagd. Du är en entusiastisk och nyfiken person som har en stark vilja att utvecklas och dela med dig av dina erfarenheter. Som person är du bra på att skapa goda och långsiktiga relationer, du är kommunikativ och har lätt för samarbeten. Du besitter en god initiativförmåga och har en inre drivkraft och uppskattar en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Ekonomi, industriell, supply chain, FMCG, daglig varuhandel, retail, torsplan, heltid, stockholm, Management konsult, Space manager, Space Management, inköp, logistik, koordinator, analytiker, Axfood, Dagab
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!