Junior administratör

Junior administratör

Har du en god datorvana och är tillgänglig för en omgående start? Är du dessutom intresserad av ett spännande sommarjobb? Här får du möjlighet att arbeta administrativt hos familjära Maxel!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 1-2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Maxel.

Om företagetMaxel är en av landets ledande aktörer inom professionella belysningssystem, med egen utveckling och tillverkning av belysningsarmaturer för hem- och offentlig miljö för ute- och innemiljö. Maxel är ett familjeföretag med en historia från tidigt 30-tal och har sedan dess drivits med stor entreprenörsanda och korta beslutsvägar. Företaget har ett stort kvalitetsfokus, präglas av hög kompetens och utvecklar ständigt de senaste tekniska lösningarna inom belysningsteknik. Du hittar Maxels kunder bland föreskrivande led, installatörer och de svenska elgrossisterna.

ArbetsuppgifterMaxel arbetar i dagsläget med att bygga en ny site i wordpress och i den här tjänsten är din arbetsuppgift att bidra till Maxels arbete med sin site. De har 1500-2000 produkter inlagda och din uppgift är att klä produkter i wordpress med ritningar, bilder och texter. Du får en introduktion till arbetet under din första dag.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • God data och systemvana
  • Flytande i svenska och engelska
Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete. I den här tjänsten är det viktigt att du är noggrann och arbetar på ett strukturerat sätt för att hela tiden föra ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!