Junior administratör / service / koordinator

Junior administratör / service / koordinator

Är du en person som gärna vill ha ordning och reda i ditt arbete? Är du en lagspelare som motiveras av att hjälpa dina kollegor? Nu söker vi dig som vill arbeta som administratör i en koordinerande samt serviceinriktad roll.

Om företagetBravura söker nu en administratör för kunds räkning inom området utbildning.

ArbetsuppgifterSom administratör ansvarar du för verksamhetens utbildningsadministration. Du koordinerar med aktörer och externa parter runt om i landet och har även kontakt med företagets kunder för att hjälpa dem med serviceärenden. Du ingår i ett team på sex personer och tillsammans med dina kollegor utgör du en viktig funktion för att skapa ett effektivt och välfungerande administrationsarbete på företaget.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • 1-3 års erfarenhet av arbete inom administration
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • Flytande i svenska, såväl i tal som i skrift
  • Intresse för datorer och teknik
För att lyckas i denna roll är du noggrann, strukturerad och bra på att planera ditt arbete. Du trivs med ordning och reda och en varierad arbetsdag. Vidare är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs göras, och du gör det med en positiv inställning. Då du är en del av ett team är du också en lagspelare som gärna ställer upp för dina kollegor när det behövs.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar till och med 30/6-20. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Januari 2020
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.