Junior administratör / Koordinator till Axfood IT

Junior administratör / Koordinator till Axfood IT

Trivs du i en självgående roll där dokumentation och uppföljning står i fokus? Axfood IT söker dig som trivs i en administrativ och koordinerade roll för ett uppdrag på 2 månader.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood IT. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

Med långsiktighet, kundfokus och ansvar arbetar Axfood ständigt mot lönsam tillväxt. De har visionen att vara Sveriges bästa dagligvarubolag och för att fortsätta den positiva trenden utvecklar man ständigt ett attraktivt sortiment, ökar innovationsgraden och etablerar butiker i geografiskt viktiga lägen. Axfood IT är en viktig del i detta och som delaktig under utrullningen av ny teknik spelar du en stor del i att leverera de bästa förutsättningarna för verksamheten.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör på Axfood IT ansvarar du för att följa upp arbetet som bolagets serviceleverantör utfört av de incidenter som ligger i ärendehanteringssystem. Arbetet kommer primärt innebära kontroller av de ärenden som slutförts och stängts samt se till att dessa stämmer överens med de som efterfrågats och avtalats från Axfoods sida. För att säkerställa detta kontaktar och utför du intervjuer med butiker och andra involverade parter.

Samarbetet sker främst med kollegor i din arbetsgrupp samt med de en flertal butiker ute i Sverige. I dagsläget hanteras drygt 120 incidenter i veckan med varierad komplexitet.

Formella krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av telefon och dator som arbetsverktyg
  • Goda kunskaper i Office 365
För att trivas i rollen ser vi att du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och kan självgående bedriva dessa från start till mål. Då rollen innefattar koordinering och uppföljning ser vi att du har en god förmåga att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare lägger vi stor vikt vid din kommunikativa förmåga då du samarbetar både med interna och externa parter. Slutligen lägger vi stor vikt vid ditt driv och din vilja att ta initiativ.

Övrig information
Start: 1 februari
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, uppdrag, koordinator, serviceleverantör, office 365, telefon, dator, Axfood IT, Axfood, utrullning, dokumentation
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.