Junior account manager / säljande bemanningsansvarig / Bonliva

Junior account manager / säljande bemanningsansvarig / Bonliva

Du som drivs av utveckling och trivs i en expansiv och entreprenöriell miljö har hittat din nästa arbetsplats. Här erbjuds du att arbeta på ett engagerat företag med stark gemenskap och stora utvecklingsmöjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Bonliva.

Om företagetBonliva står för den goda kraften, för en mer jämlik vård och omsorg, för ett bättre liv. Deras strävan är att ingen arbetsplats ska sakna arbetskraft där det behövs och ingen patient eller klient ska behöva känna sig otrygg eller få vänta alldeles för länge.

Med jämlikhet och förbättringsglädje som ledord bemannar och rekryterar de inom hälso- och sjukvård i Sverige och Norge med högt kvalitetssäkrade och engagerade vårdkonsulter. Sedan starten 2011 har de arbetat nischat för att kunna erbjuda alla vårdkonsulter rätt förutsättningar inom sitt medicinska område. Bonliva är på frammarsch och har tagit stora marknadsandelar på kort tid sedan de startades. I företagets aktiva lokaler jobbar du tillsammans med 90 kollegor där det andas driv och engagemang. I denna familjära miljö finns engagemang ut i fingerspetsarna och en ovanlig gemenskap. Hur många företag anordnar pingisturneringar på rasterna?

Internt på Bonliva benämns denna tjänst som HR- och bemanningsansvarig.

ArbetsuppgifterPå grund av expansion och tillväxt söker Bonliva nu nya medarbetare att växa med organisationen. I den här rollen arbetar du brett och affärsnära. Din roll präglas av ansvarstagande och ett helhetsperspektiv. Inledningsvis innebär tjänsten ett stort fokus på införsäljande arbete. Du arbetar projektbaserat från kontakt med kund till att bli konsultchef över dina rekryter. Däremellan har du eget ansvar för hela rekryteringsprocessen vilket innefattar möte hos kund för kravprofil, annonsering, CV-urval, search, intervjuer, referenstagning och avtalsskrivning.

Med tanke på rollens breda karaktär får du stor möjlighet att sätta din egen prägel på dina processer. Som HR- och bemanningsansvarig får du möjlighet att utvecklas inom ett expansivt företag, med god tillväxt och höga mål. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din egen och Bonlivas utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Något års arbetslivserfarenhet inom försäljning, service, eller marknad
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska
  • Arbetslivserfarenhet från en roll som inneburit ansvar och kundrelationer är meriterande
Här läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper. Är du en person som vill framåt i din karriär kan detta vara nästa steg för dig. För att trivas i rollen drivs du av tävling och resultat. Är du en person som jobbar hårt för att bli en vinnare och har rätt inställning kommer du att lyckas i denna roll. Du trivs i en miljö där du får anta nya utmaningar hela tiden och tycker om att arbeta projektbaserat inom rekrytering. Samtidigt är du självständig i ditt arbetssätt och tummar aldrig på kvalitén i ditt arbete. För att trivas på företaget är det viktigt att du är en lagspelare som motiveras av att samarbeta och arbeta i nära relation med andra. Du har en förmåga att bygga upp goda relationer och skapa ett förtroende hos de personer du arbetar med.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Norrtull, Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Rekrytering, rekryterare, account manager, försäljning, sälj, recruiter, konsultchef, search, headhunter, personal, HR, recruiting, HRM, Talent Acquisition, Rekryteringskonsult, bonliva, heltid, direktrekrytering
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!