Junior Systemtekniker / systemtekniker/ Infometric

Junior Systemtekniker / systemtekniker/ Infometric

Har du tidigare arbetslivserfarenhet inom IT/teknik eller av 2nd linesupport? Vill du dessutom vara en del av ett snabbt växande företag? Då kan du vara Infometrics nästa systemtekniker

Om företagetInfometric är en väletablerad och ledande leverantör av mätsamlingssystem med över 20 års erfarenhet av energimätning. De är en stabil partner för såväl fastighetsägare som elföretag samt sina partners. De hjälper till att mäta el, vatten eller temperatur i lägenheter, övervakning av energi eller lösning för laddning av landningsplatser.

ArbetsuppgifterSom systemtekniker kommer du att vara en viktig del av företagets leverans- och driftsättningsfunktion där du kommer hjälpa företagets kunder med att driftsätta mätsystem. I rollen som systemtekniker kommer du bland annat arbeta med felsökning, kontrollera och kvalitetssäkra installatörens arbete samt arbeta med att säkerställa korrekt leverans och prestanda till företagets kunder.

Du kommer tillhöra Infometrics leveransteam och arbeta utifrån deras kontor i Sollentuna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning med inriktning IT, teknik eller el.
  • Tidigare arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter, alternativt av 2nd linesupport.
  • Grundläggande kunskap inom IP och/eller nätverksteknik.
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i Svenska, tal och skrift
För att vara framgångsrik i rollen som systemtekniker så ser vi att du är en lösningsorienterad och strukturerad person som har förmågan att driva ditt egna arbete framåt. Då du kommer arbeta mot företagets kunder ser vi att du är en social person som trivs med att leverera god service.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Infometric. Ansällningen inleds med 6 månaders provanställning och går över i en fast anställning, ifall båda parter trivs med varandra.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Sollentuna
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.