Junior Systemförvaltare / Tekniker till Svensk Exportkredit

Junior Systemförvaltare / Tekniker till Svensk Exportkredit

Vill du ta första steget mot att bli en applikationsförvaltare och vill skaffa dig kunskap och erfarenhet på en arbetsplats med stor kunskap och kompetens. Då kan den här rollen vara för dig!

Om tjänsten* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Svensk Exportkredit.

Om företagetSvensk Exportkredit (SEK) är ett statligt ägt bolag med det viktiga uppdraget, att på kommersiella och hållbara grunder säkerställa tillgången till finansiella lösningar för svensk exportnäring. Vår vision är att stärka svenska exportföretags konkurrenskraft och därmed bidra till att skapa sysselsättning och hållbar tillväxt i Sverige. Under 2018 lånade SEK ut sammanlagt 57 miljarder svenska kronor till och för svenska företag genom utlåning direkt till exportföretagen eller deras kunder.

På SEK omges du av kollegor som har bred kompetens och erfarenhet inom exportfinansiering. Här är alla delaktiga och samarbetar lösningsorienterat och professionellt för att svenska företag ska vinna fler exportaffärer och bli mer konkurrenskraftiga. Detta kombineras med spännande internationella miljöer och kunder. På SEK får du följa med på en omfattande förändringsresa, där kundens behov styr utvecklingen och där ambitionen är att kunna göra mer nytta för fler. Välkommen till det stora, lilla företaget som brinner för svensk export. Ytterligare information om SEK finns på www.sek.se.

ArbetsuppgifterI rollen som Junior systemförvaltare hos Svensk Exportkredit arbetar du med att avlasta det övriga teamet med de dagliga rutinuppgifterna som finns inom applikationsförvaltning i en Windows/Linux miljö.

Du arbetar med att leverera/implementera manuella och automatiserade kodförändringar och med de förberedelser som krävs för att applikationerna ska fungera i specifika miljöer. Vidare kommer du arbeta med monitorering/övervakning, identifiera fel i tillhörande loggar och verktyg, i första hand försöka lösa dem inom teamet eller eskalera vidare till andra instanser inom drift/utveckling eller verksamhet.

För rollen är det viktigt att du kan följa skriftliga instruktioner och att du har en god administrativ förmåga då en betydande del av arbetet innefattar just administrativa uppgifter för spårbarhet och regelefterlevnad. Gruppen består av sex medarbetare vilka arbetar i flertalet affärssystem - vilket gör det fördelaktigt med tidigare erfarenheter inom både Linux och Windows-miljöer.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av en liknande roll alternativt helpdesk/Firstline support
  • Erfarenhet av Linux och Windows
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift på Svenska och Engelska
Meriterande
* Att tidigare ha arbetet med applikationsdrift i finansbranschen är starkt meriterande

Vi söker dig som vill starta eller vidareutvecklas i din karriär som systemadministratör. För att trivas på företaget är du en person som får saker att hända, du tar tag i det du ser behövs göras, och gör det med en positiv inställning. Du är utåtriktad och trivs i att arbeta i team samtidigt som du stärker dessa samarbeten genom din kommunikativa förmåga. Vidare har du ett genuint teknikintresse och värdesätter vikten av att arbeta noggrant.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Systemförvaltare, systemadministration, linux, helpdesk, firstline, windows, svenska, enegelska, finans, system, admin, junior systemförvaltare, applikationsförvaltning, svensk exportkredit, SEK
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.