Junior Systemadministratör / Linux / IT-tekniker till LeanDev

Junior Systemadministratör / Linux / IT-tekniker till LeanDev

Är du i början av din karriär och vill arbeta som systemadministratör med fokus på Linux? Vill du arbeta i ett innovativt fintechbolag där kvalitet är i fokus? Då är LeanDev bolaget för dig.

Om tjänsten* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att LeanDev har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och LeanDev en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetLeanDev är en ledande leverantör av molnbaserade bankplattformar. Huvudkontoret är i Stockholm med utveckling även i Polen och Kina. De vänder sig främst till nischbanker och kreditmarknadsbolag och koncernen har idag cirka 100 anställda, varav cirka 30 anställda i Sverige.

LeanDevs bankplattform erbjuder hög grad av självbetjäning, flexibilitet, öppna API:er och marknadens kortaste time-to-market, vilket möjliggör för deras kunder att enkelt skapa och lansera nya intäktsströmmar.

Tjänsten innebär att du initialt är anställd via Bravura för att sedan bli tillsvidareanställd hos LeanDev.

ArbetsuppgifterI rollen som junior systemadministratör arbetar du med utvecklingen av support- och IT-miljöer för LeanDevs kunder. Dagligen hanterar du uppdateringar, användarsupport, säkerhet och testning. Du arbetar tillsammans med ett team om 5 personer där du har en bred roll med starkt inflytande. Du arbetar främst i Linux och med Kubernetes som plattform. Kubernetes är en öppen plattform för utvecklare och systemadministratörer och används för att bygga, leverera och köra distribuerade applikationer. Du kommunicerar dagligen både på svenska och engelska med kunder samt dina kollegor i Polen och Kina.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom systemvetenskap/IT
  • Grundläggande kunskaper i Linux
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du trivs med att ta ansvar för dina arbetsuppgifter och att du på egen hand kan driva dessa självgående. Vidare ser vi att du är noggrann i din leverans till kund och säkerställer att ditt arbete håller hög kvalitet när det når slutkund. Slutligen ser vi att du trivs med att arbeta i grupp och att du då inte räds för att hantera, bemöta och utföra arbetsuppgifter som inte nödvändigtvis ligger under din arbetsbeskrivning.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemadmin, systemadministratör, linux, IT, systemvetenskap, stockholm, LeanDev svenska, engelska, dokumnetation, administration, Kubernetes, docker
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.