Junior Support / ServiceDesk / HelpDesk / 1st Line Support till AddPro

Junior Support / ServiceDesk / HelpDesk / 1st Line Support till AddPro

Är du en person som besitter en god teknisk förståelse samt har gediget intresse av logistik och IT? Har du god telefonvana och erfarenhet från service? Då kan rollen som junior support vara något för dig.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. Initialt är du anställd som konsult hos Bravura men det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFöretaget agerar innovativ och rådgivande IT-leverantör med kontor på olika orter i Sverige. De har specialiserat sig på att lösa kundens behov av produkter, tekniskt stöd och tjänster inom IT med fokus på molntjänster och molntjänstanalys.

ArbetsuppgifterI rollen som supportmedarbetare har du ingen slutkundkontakt utan agerar på internbeställningar. Du får uppdrag via orderavdelningen som i sin tur har varit i kontakt med slutkund. Dina kontakter är därför främst interna avdelningar men ibland också externa tekniska partners. I rollen ingår många praktiska moment, bland annat installerar du exempelvis operativsystem på persondatorer i olika volymer. I rollen ingår också mycket logistiskt ansvar med hantering av in- och utleveranser. Din avdelning hanterar återbruk av lager vilket innebär hårdvara som av olika anledningar behöver återställas för att sedan kunna användas igen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • IT-intresse
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift både på svenska och engelska
  • Erfarenhet från support / helpdesk / servicedesk är meriterande
Som person tror vi att du har ett starkt driv samt viljan att lära dig mer om logistik och IT. Du har en naturlig servicekänsla och är trygg i kontakten med kunder. Vidare är du en strukturerad och noggrann person som gillar problemlösning. Som helpdeskmedarbetare ingår du i ett team, därför är det viktigt att du har god samarbetsförmåga. Du måste inte ha tidigare erfarenhet av helpdesk/servicedeskarbete för att passa in i denna roll, det viktigaste är att du har intresset att lära dig mer inom området samt har rätt driv och inställning.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: helpdesk, servicedesk, 1st line, IT-support, supporttekniker, service, kundservice, IT, Stockholm, Sundbyberg, molnlösningar, cloud, support
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.