Junior Service Manager Open Networks till Tele2

Junior Service Manager Open Networks till Tele2

Älskar du teknik? Vill bli en del av ett av Sveriges största telekomföretag?
Vi söker dig som nyligen avslutat dina studier och vill axla en serviceinriktad och social roll hos Tele2!


Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Tele2. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetTele2 är Sveriges näst största telekomoperatör och samlar idag varumärkena Tele2, Comviq, Com Hem, Com Hem Play, Penny och Boxer vilka erbjuder mobiltelefoni, bredband, TV och playtjänster. Vi utmanar våra konkurrenter och marknaden, men framförallt oss själva. Vårt mål är att skapa de smartaste produkterna och tjänsterna och därmed bidra till att skapa ett samhälle med obegränsade möjligheter. Tele2s arbetssätt präglas av ansvar, öppenhet och prestigelöshet.

Den här tjänsten är baserad på huvudkontoret i Kista, Stockholm, och är inledningsvis ett vikariat om minst 12 månader. För rätt person finns mycket goda möjligheter till förlängning eller överrekrytering.

ArbetsuppgifterI rollen som Service Manager blir du en del i ett team om åtta personer som ansvarar för den dagliga driften inom området öppna nät. Gruppen arbetar nära produktledningen och säkerställer utrullning av nya varumärken och lanseringar inom sitt område.
Du kommer arbeta med driftuppföljning och kvalitetsövervakning mot stadsnät och kommunikationsoperatörer. I det arbetet innefattas bland annat att säkerställa att övriga kundinriktade funktioner får rutiner på plats. I ditt arbete innefattas mycket dialog med såväl interna som externa kontakter. Utöver det löpande arbetet med drift och förvaltning arbetar du med olika utvecklingsprojekt till ca 40%. Inom de system som hanterar tjänsteleveranser och driftövervakning kommer du vara inblandad i att ta fram och driva systemutvecklingar och förbättringsarbeten mot andra team och grupperingar.

Det här är en mycket spännande roll för dig som älskar teknik och trivs i en roll med interna och externa kontakter i syfte att vässa Tele2s produkter och varumärken.

Formella krav
  • Avslutad högskole- eller civilingenjörsutbildning inom tekniskt område eller akademisk utbildning inom motsvarande område
  • Erfarenhet inom telekombranschen är meriterande
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
För att lyckas i den här rollen är du nyfiken och har ett stort tekniskt intresse. Du tycker om att fördjupa dig i system och är duktig på att se samband och dra slutsatser. Du har ett driv att ständigt bidra med insikter i hur processer och arbetsmoment kan förbättras, utvecklas och automatiseras. Samtidigt är du tålmodig och förstående kring att förändringar kan ta tid.
Då gruppen arbetar mycket tillsammans är det viktigt att du är samarbetsinriktad. Du kommer ha många externa och interna kontakter i den här rollen och därför söker vi dig som trivs i en social och serviceinriktad roll.

Övrig information
Start: Januari / februari
Plats: Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!