Junior Säljare / Teknisk Säljare till Ecokraft

Junior Säljare / Teknisk Säljare till Ecokraft

Är du relationsskapande och resultatinriktad med viljan att utvecklas i din roll som säljare? Har du ett stort intresse för tekniska produkter? I rollen som säljare erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter hos ett växande bolag med hög aktivitet.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetEcokraft erbjuder solceller för egen elproduktion sedan 2008. De projekterar och installerar kompletta solcellssystem för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med Europatillverkade marknadsledande komponenter av högsta kvalitet.

Ecokraft jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Ecokrafts stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer dem. Kvalitet och kundnöjdhet är ledord som genomsyrar hela företagets verksamhet.

Ecokraft har tidigare vunnit pris som årets företagare i Eskilstuna och värnar om att vara en attraktiv arbetsgivare. Som anställd tar du del av fördelaktiga förmåner och en härlig företagskultur.

Ecokraft finns idag representerade i Eskilstuna, Stockholm, Norrköping, Göteborg, Växjö, Kristianstad och Malmö.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare ansvarar du för försäljning av solcellssystem genom att ta fram kundunika förslag på solceller. Du säljer högkvalitativa produkter för priser som ligger lite över snittet sett till branschkollegor men erbjuder samtidigt en utav branschens bästa och längsta garantier. Då företaget har funnits länge och byggt upp sitt varumärke kommer många offerter in per automatik, i din roll ingår därför att svara på inkomna offerter men också nykundsbearbetning / prospektering. Du förväntas representera företaget på ett professionellt sätt samt sprida kunskap och intresse om företagets produkter. Du äger försäljningsprocessen från ax till limpa samt är flexibel i ditt arbetssätt / hittar alternativa vägar för att i slutändan få kunden att välja företaget. Vidare ansvarar du för att på ett snyggt sätt paketera ihop ett tydligt paket till kund, du gör en detaljerad överlämning i bild och text samt tydliggör hur allt är beräknat för att dina kollegor på montage- och leveransavdelningen på bästa sätt kan ta över ditt arbete. Under tiden agerar du kundens kontakt och ser till att kundnöjdheten är hög.

Avslutningsvis ansvarar du för faktureringen till kund. Du jobbar relationsskapande och har alltid kunden i fokus.

Formella krav
  • Ett till tre års erfarenhet av teknisk försäljning med påvisat bra resultat
  • Erfarenhet av försäljning av solceller är meriterande
  • God datorvana samt erfarenhet av affärssystem och CRM-system
  • B-Körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
För att trivas i rollen är du driven som person som vill framåt i karriären. Du är social och kommunikativ med stor förståelse för kunders olika behov. För att nå dina uppsatta mål har du ett prestationsinriktat förhållningssätt till dina arbetsuppgifter. Du räds inte prisförhandlingar och kan tydligt kommunicera värdet av den kundunika produkt / lösning du säljer. Vidare har du ett affärsmässigt tänk och skapar lösningar som resulterar i en lyckad affär.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Rörlig + fast

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, Innesäljare, Account manager, AM, teknisk säljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!