Junior Redovisningsassistent på 75-100% / Redovisning / Ekonomi

Junior Redovisningsassistent på 75-100% / Redovisning / Ekonomi

Är du en noggrann och lösningsorienterad person som drivs av att visa goda resultat i ditt arbete? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som redovisningsassistent och vill fortsatt utvecklas i rollen? Bravura söker nu för kunds räkning en redovisningsassistent som är van att ta ett brett ansvar.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetBravura söker nu för kunds räkning en redovisningsassistent där du kommer att få mer information om företaget längre fram i processen.

ArbetsuppgifterI rollen som junior redovisningsassistent ansvarar du på veckobasis för kundfakturering, kundinbetalningar, scanning och bokföring av leverantörsfakturor, leverantörsbetalningar samt upprätta lönespecifikationer och utbetalningar av löner för samtliga anställda. Vidare ansvarar du för avstämningar av konsulters tidrapporter och inkommande fakturor mot utgående fakturering samt vara behjälplig i löpande bokföringen. Rollen innefattar även vara behjälplig med andra förekommande arbetsuppgifter såsom avstämning av balansräkning, moms - och arbetsgivardeklarationer men även rapportera statistik till myndigheter och kunder i enlighet med lag och avtal.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom ekonomi och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet som redovisning/ekonomiassistent
  • God system- och datorvana
  • Meriterande med kunskaper i Fortnox
  • Svenska och engelska i tal och skift
För att lyckas i rollen är du kommunikativ som person som har lätt för att förmedla budskap då du i rollen har breda kontaktytor. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbete där du har god prioriteringsförmåga samt är duktig på att hålla deadlines. Därtill är du handlingskraftig och har förmågan att handla och agera snabbt samt att du ser lösningar framför hinder i ditt arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Redovisningassistent, redovisning, ekonomi, ekonomiassistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!