Junior Marknadskoordinator / Marknadsassistent

Junior Marknadskoordinator / Marknadsassistent

Har du något års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och är redo att anta en ny utmaning? Vi söker nu en kommunikativ marknadskoordinator med engagemang och entusiasm.

Om företagetFöretaget är verksamma inom utbildningsområdet och har i mer än 25 år verkat för att utveckla lärarprofessionen och påverka utvecklingen av den svenska skolan.

ArbetsuppgifterI rollen som marknadskoordinator kommer du att arbeta både digitalt och analogt med marknadsföring. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av marknadsföring av utbildningar, publicering av material via hemsidan, produktion av annonser och tryckmaterial, webbanalys och skrivande av nyhetsbrev och texter.

Du kommer att vara en viktig del av företagets marknadsavdelning som idag består två marknadskoordinatorer och en marknadschef som du rapporterar till. Du kommer att få chansen att arbeta både självständigt under eget ansvar och i samarbete med dina kollegor.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom marknadsföring eller liknande
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet inom marknadsföring
  • Erfarenhet av arbete i InDesign och Photoshop
  • Grundläggande kunskaper i Officepaketet
  • Meriterande är djupare kunskaper inom digital marknadsföring
För att lyckas i rollen tror vi att du är en kommunikativ person som uttrycker dig väl i skrift och som trivs med att producera texter. Vi ser också att du gillar att ta egna initiativ och kan identifiera det arbete som är mest värdefullt. Då du kommer att arbeta tätt tillsammans med dina kollegor på marknadsavdelningen så ser vi även att du trivs i samarbete med andra.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i sex-sju månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos företaget. Det finns goda möjligheter till förlängning alternativt överrekrytering, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.