Marknadsförare / Marknadskoordinator / Photoshop / InDesign

Marknadsförare / Marknadskoordinator / Photoshop / InDesign

Är du en person som trivs i varierande roll? Drivs du av självständigt arbete där bara du sätter gränser för vad som är möjligt? Jägarnas Riksförbund söker nu sin nästa marknadsassistent.

Om företagetJägarnas Riksförbund (JRF) är en ideell medlemsorganisation med avdelningar över hela landet. Förbundet grundades med förutsättning att alla markägare ska ha rätt till meningsfull jakt på sin egen mark. Den grundtanken finns kvar än idag, även om frågorna har utvidgats samt förändrats och förbundets repertoar nu är bredare än någonsin. Med förändringar i de politiska förutsättningarna, en allt mer urbaniserad befolkning och en miljö som förändras måste jakten och viltförvaltningen i Sverige vara snabb och rörlig för att kunna följa trender och svängningar. Där kommer Jägarnas Riksförbunds grundtankar och ansvarstagande, frivillighet och samverkan mellan jägare, markägare. Jägarnas Riksförbund har ett kontor beläget i Södertälje där de just nu sitter 14 anställda i fantastiska lokaler. Marknadsavdelningen utgör en väsentlig del av bolaget där fokus ligger marknadsföring, varumärkesbyggande och kommunikation.

ArbetsuppgifterSom marknadsassistent har du en bred roll och ansvarar för företagets marknadsarbete som bedrivs tillsammans med interna och externa parter. I rollen ingår att delta i framtagande av kampanjer, sociala medier, utskick av nyhetsbrev samt underhåll och uppdatering av företagets 10 webbplatser och plattformar. Utöver detta arbetar du med grafisk produktion i verktygen InDesign samt Photoshop. Vidare ansvarar du även för tryck- och digitalfiler. Du underhåller och utvecklar du företagets kundkommunikation i form av kundbrev, sms-utskick och e-postutskick. I dina uppgifter uppdaterar du säljmaterial genom att skriva informativa och säljande texter som är riktade efter kundernas behov. Du bevakar din omvärld för att sedan komma med förslag på marknadsföringsidéer. I rollen förväntas du aktivt ta ansvar för att samla in relevant material och information som du kan använda i tjänsten.

Formella krav
  • Goda kunskaper i Photoshop och InDesign
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Erfarenhet av grafisk produktion
  • B-körkort
Meriterande
  • Jakt och friluftsintresserad
  • Kunskap i Google Analytics och AdWords
  • Erfarenhet av e-handel
  • Goda kunskaper av CMS
  • Erfarenhet av omvärldsbevakning samt författande av texter
För att trivas i rollen ser vi att du är självgående i dina uppgifter samt åtaganden. Du tar gärna egna initiativ och räds inte att testa nya tillvägagångssätt. Vidare är du noggrann med att hålla deadlines och är transparent i ditt arbete gentemot dina kollegor och samarbetspartner. Du strävar ständigt efter att förstärka bolagets varumärke. Du kommunicerar väl både gentemot kollegor och även externa partners där du brinner för att göra resultat. Slutligen ser vi att du arbetar prestigelöst och tar dig gärna an uppgifter som inte nödvändigtvis tillhör ditt dagliga arbete

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Jägarnas Riksförbund har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Jägarnas Riksförbund en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Södertälje, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: marknadskoordinator, marknadsföring, kommunikation, marknad, Wordpress, Google Analytics, AdWords, Photoshop, InDesign, Heltid, Stockholm, Södertälje, CMS, e-handel
Mer info
Område Södertälje
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.