Junior Javautvecklare / Java / developer till Trustly

Junior Javautvecklare / Java / developer till Trustly

Vi söker dig som vill starta karriären på ett av Sveriges mest snabbväxande teknikföretag. Är du duktig på javaprogrammering och vill ha ett jobb där du får göra skillnad från dag ett? Hos Trustly ges du möjlighet att utvecklas i en inspirerande arbetsmiljö där det också är viktigt att ha kul på jobbet!

Om företagetFöretaget är ett ungt, dynamiskt bolag i tillväxt som är marknadsledande i utvecklingen av betalningar på nätet. De har fått många fina utmärkelser och varit lönsamma sen start. Två av tre grundare är programmerare från början vilket gör att tekniken alltid haft högsta prioritet. Under 2015 blev företaget utnämnt som ett av de mest inflytelserika företagen inom financial technology.

I dagsläget arbetar cirka 200 personer på företaget. Huvudkontoret ligger i Stockholm och har därtill tre regionala kontor runt om i Europa. All teknik utvecklas i Stockholm och utvecklingsavdelningen består av 35 personer. Företagets tjänster finns i 29 länder och inom fem segment; onlinemarknadsplatser, resebranschen, e-handel, finansbranschen samt online gaming.

Utvecklingsavdelningen växer och har för avsikt att dubbla personalstyrkan under 2018. Detta är tjänsten för dig som vill vara med på en spännande resa och få lära dig av några av de bästa utvecklarna i branschen.

ArbetsuppgifterUtvecklingsteamet bygger allting från grunden. I rollen som junior javautvecklare har du primärt två huvudsakliga ansvarsområden. Dels att utveckla nya bankintegrationer och dels att underhålla och förbättra befintliga integrationer. Du kommer tillhöra ett av javateamen på företaget, vilket består av 3-5 personer. Teamet arbetar agilt och du ansvarar för dina egna integrationer. Det är en nischad roll där du får chansen att bli en riktigt duktig javautvecklare. Det du skapar gör en direkt skillnad och företaget hanterar i dagsläget över tre miljon transaktioner i månaden.

På företaget får du arbeta med ett talangfullt utvecklingsteam som hjälper dig att lära och växa i karriären. Företaget värnar om personlig utveckling och har sedan start arbetat hårt för att skapa en rolig och trivsam arbetsmiljö. Startup-kulturen sitter kvar i väggarna och varje morgon serveras frukost, man har roliga AWs på fredagar samt konkurrenskraftiga förmåner.

Formella krav
  • Du har stort intresse för, och kunskap i programmering, i synnerhet för Java. Antingen har du jobbat något år, programmerat på fritiden eller är på väg att ta examen.
  • Goda kunskaper i Java. Har du kunskap och erfarenhet från databaser eller andra programmeringsspråk är det meriterande.
  • Du talar flytande engelska. Vidare är mycket meriterande om du kan andra europeiska språk.
  • De är starkt meriterande med relevant utbildning (YH, kandidatexamen eller ingenjör)
Vi söker dig som vill starta din karriär som javautvecklare. För att trivas på företaget och lyckas i rollen är du duktig på att lösa problem och värdesätter vikten av att arbeta noggrant. Vidare har du ett genuint teknikintresse och stort driv. Du har ambitionen att bli bäst på det du gör och gillar att arbeta i team. Du trivs i en social arbetsmiljö och motiveras av att tillsammans med dina kollegor skapa de absolut bästa betalningslösningarna på marknaden. Vidare är du en kommunikativ person som trivs med att leda grupper.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Trustly, utvecklare, developer, backend, Java, junior, junior javautevcklare, javautvecklare, java developer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.