Junior IT-support / teknisk support / on-sitesupport

Junior IT-support / teknisk support / on-sitesupport

Är du en självgående och serviceinriktad person som vill arbeta med IT-relaterad problemlösning? Masimo Sweden söker en IT-support som kommer ansvara för den allmänna IT-supporten på kontoret i Stockholm.

Om företagetMasimo är ett globalt medicintekniskt företag som utvecklar och tillverkar innovativa patientövervakningsteknologier, medicintekniska produkter och ett stort antal sensorer inom sjukvården. De är verksamma över hela världen och har drygt 4600 anställda.

Masimo Sweden är en del av det globala företaget och är världsledande inom gasanalytisk teknik. De utvecklar och tillverkar vissa av sina produkter i Sverige och säljer de olika komponenterna till medicinska distributörer världen över. På Masimo Sweden arbetar för tillfället omkring 80 personer och företaget sitter i moderna lokaler vid Mörby centrum.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-support stöttar du Masimo Sweden i IT-relaterade ärenden. Detta innebär bland annat IT-drift, allmän support och kommunikationsutrustning. Du tillsammans med en kollega ansvarar för all hårdvaruhantering på kontoret, vilket omfattas av både datorer, skrivare och mobiltelefoner. Utöver det arbetar du även med mjukvaran i dessa och säkerställer att de fungerar för kontorets medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande och avser både enklare till svårare IT-relaterade problem. Exempel på arbetsuppgifter kan vara nyinstallation av datorer och felsöka i interna system.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna inom IT
  • Det är meriterande om du studerat på eftergymnasial nivå inom IT-området
  • Erfarenhet från en teknisk och/eller kundorienterad roll
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • Du har god IT- och datorvana
Vi ser att du som söker är en person med tekniskt intresse som trivs i en roll där du får leverera lösningar till andra. Du är lösningsorienterad och motiveras av att ge god service till dina kollegor. Vidare är du kommunikativ i ditt arbetssätt och värdesätter ett gott samarbete. Rollen kräver ett stort eget ansvar varpå du även är självgående i ditt arbetssätt.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 12 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Masimo. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: support, supporttekniker, IT, IT-support, helpdeskmedarbetare, helpdesk, servicedesk, servicedeskmedarbetare, service, data, systemvetenskap, Active Directory, Microsoft, AD, system, systemsupport, webb, service, teknik
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.