Junior IT-support / IT-tekniker / Supporttekniker till AniCura

Junior IT-support / IT-tekniker / Supporttekniker till AniCura

Är du en självgående och serviceinriktad person med tidigare arbetslivserfarenhet inom nätverk, servrar, AD och Office 365? Vill du dessutom vara med på en spännande digitaliseringsresa med stora utvecklingsmöjligheter? Här erbjuds du en spännande tjänst med stort eget ansvar.

Om företagetAniCura består av framstående djursjukhus och kliniker specialiserade på sällskapsdjur. I Sverige består företaget av ett 50-tal kliniker men finns även representerade i andra europiska länder. Totalt består bolaget av omkring 250 kliniker och 5000 medarbetare. Företaget grundades 2011 genom en sammanslagning av flera djursjukhus.

Varje land består av sin egen IT-organisation och det tidigare IT-stödet i Sverige har varit decentraliserat, där IT-funktionen har funnits representerad ute på varje klinik. Tanken är nu att IT-organisationen ska centraliseras och styras ifrån AniCuras kontor i Stockholm. AniCura håller därför på att skapa en ny, kompetent IT-avdelning som med tiden kommer att bestå av omkring 8 medarbetare i olika roller.

ArbetsuppgifterI rollen som IT-support/IT-tekniker arbetar du generellt med IT-support. Ditt fokus är alltid på klinikerna och ditt huvudmål är att hjälpa dem med deras tekniska problem. Det kan exempelvis vara hårdvara; datorer, mobiltelefoner eller skrivare. Du fungerar även som ett stöd och hjälper klinikerna att beställa detta när det behövs. Vidare arbetar du löpande med driftfrågor av allmän karaktär. Det kan exempelvis vara SMS-tjänster, online-bokningar, lagring, medicintekniska frågeställningar kopplade till IT-system, VPN eller nätverksfrågor. Ditt ansvarsområde är brett och uppgifterna är av omväxlad karaktär. När företaget är inne i en digitaliseringsresa kan uppgifterna med tiden komma att variera där du kan få ett allt större ansvar.

Initialt utgår du från kontoret i Stockholm. Det kan i viss mån förekomma resor i tjänsten om klinikerna behöver stöttning på plats. När IT-avdelningen är under uppbyggnad ges man en möjlighet i att vara med och forma den från grunden.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, med fördel inom IT/Teknik
  • Tidigare arbetslivserfarenhet inom nätverk, servrar, AD och Office 365
  • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Meriterande med B-körkort
I rollen trivs du om du har ett stort tekniskt intresse. Du motiveras av att lära dig nya saker och tar initiativ för att utveckla avdelningen. Du har förmågan att arbeta självgående och ditt arbetssätt präglas av en serviceinriktad inställning där du kan förklara teknik på ett pedagogiskt sätt. I rollen förekommer det arbetsuppgifter av varierande karaktär och storlek varpå du har ett prestigelöst sätt.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att AniCura har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och AniCura en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Danderyd, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, support, teknisk support, tekniker, drifttekniker, teknik, datorer, installationer, onsite, servicedesk, helpdesk, drift, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.