Junior IT-konsult / Projektledare till IT Software Solutions Scandinavia

Junior IT-konsult / Projektledare till IT Software Solutions Scandinavia

Har du ett intresse av IT och nya tekniker? Vi söker dig som vill arbeta med spännande utmaningar som IT-konsult och projektledare. Här ges du chansen till ett tekniskt startskott i din karriär med stort utrymme för personlig utveckling.

Om företagetIT Software Solutions Scandinavia tillhandahåller mjukvarulösningar till organisationer för Service Management inom IT, Fastighet och Personal helpdesk på de svenska, finska och baltiska marknaderna. Här erbjuds du en gedigen introduktion både från kontoret i Stockholm och i Holland där leverantörens huvudkontor ligger. I introduktionen får du både teknisk kunskap om mjukvaran och kunskaper i att arbeta i projektform mot kund.

Kontoret är beläget centralt i Stockholm och även i Linköping, de vill nu utöka sin personalstyrka med ytterligare en IT-konsult. Här ingår du i ett team som präglas av gemenskap och drivkraft där du får chansen att jobba med en framgångsrik global aktör. Idag använder över 4000 organisationer mjukvaran för att hantera alla sina support- och serviceärenden i ett och samma ärendehanteringssystem.

ArbetsuppgifterI din roll som IT-konsult ingår du i ett team med 10 duktiga medarbetare som består av säljare, marknadsförare, konsulter och supporttekniker. Du arbetar med planering, projektledning och implementering av mjukvaran ute hos kund. Under implementeringen är konsultering och rådgivning en stor del av ditt ansvarsområde. Som IT Konsult är du ute hos kund 3 - 4 dagar i veckan och är delaktig i flera parallella projekt i olika storlekar/längd. Vid uppstart hos kund håller du workshops om mjukvaran med medarbetare och även lär ut hur systemet fungerar. Du ger även stöd och vidareutvecklar kunder där du tidigare implementerat mjukvaran.

Inledningsvis får du en gedigen introduktion med ett utbildningsprogram på sex månader. Utbildningen sker både på huvudkontoret i Stockholm samt tre perioder i Holland på 2 veckor vardera. I introduktionen går du parallellt med mer seniora medarbetare och följer med ut på uppdrag ute hos kund för att successivt börja ansvara för egna projekt med stöd från ditt team.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning alt motsvarande kunskap inom IT, Management, Projektledning alternativt ekonomi
  • God kunskaper i Officepaketet
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Kunskaper i finska ses som starkt meriterande
Vi ser att du som söker har en stark vilja att lära dig nya tekniker och tycker om att knyta nya kontakter med hjälp av din sociala och kommunikativa förmåga. Du har lätt för att kommunicera och trivs i en miljö som präglas av samarbete med både kunder och kollegor. Som person är du strukturerad och har förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos IT Software Solutions Scandinavia.

Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, IT, projektledare, implementering, management, projektledning, ekonomi, finska, support, service management, nyexad, junior, projekt , managementkonsult
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, IT-Konsult, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.