Junior IT-administratör / support / IT-tekniker till Axfood IT

Junior IT-administratör / support / IT-tekniker till Axfood IT

Trivs du i en roll med många kontaktytor och har ett brinnande intresserad för IT? Här får du chansen att lära dig mer om nätprojekt och bli en del av ett glatt och motiverat team på ett av Sveriges största dagligvaruhandelsföretag.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 4 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Axfood IT. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAxfood är en av de största aktörerna inom dagligvaruhandeln med butiker som Hemköp och Willys. IT-organisationen består i dagsläget av 200 anställda fördelade på utveckling och leverans. Axfood är ett bolag som ligger långt fram i tekniken. De utmanar ständigt för att ligga i framkant gällande digitalisering och för att ha marknadens nöjdaste kunder.

ArbetsuppgifterI denna roll är du delaktig i utrullningen av Axfoods nya tekniska nätprojekt, uppdateringar och system. Syftet med rollen är att tillsammans med ett team om fem personer säkerställa att kassasystemen i butikerna fungerar som de ska efter uppdateringar. Projektet omfattar en stor mängd butiker runt om i hela landet och du har i det dagliga arbetet mycket kontakt med kollegor ute i butikerna för att kartlägga och avhjälpa de fel som uppstår i samband med utrullningen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Grundkunskaper i Excel
  • Intresse och grundkunskaper inom IT
  • Erfarenhet av att jobba i matbutik är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
För att trivas i rollen tror vi att du är en strukturerad och noggrann person som tycker om att prata med nya människor. Då du börjar arbeta tidigt på morgonen och förväntas möta kritiska deadlines är du en punktlig person. Vidare är du prestigelös, positiv och öppen för att ta dig an nya och varierade arbetsuppgifter. Ansvar är naturligt för dig och du vågar fråga när det är något du inte förstår för att komma vidare i arbetet.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Torsplan, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utrullning, system, teknik, IT, support, butik, dagligvaruhandel, applikationer, applikation, kassasystem, kassa, administration, administratör, IT-administration, nätprojekt, Stockholm, heltid, omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!