Junior GIS-specialist

Junior GIS-specialist

Är du nyutexaminerad från utbildning inom GIS eller har du arbetat med GIS i minst 6 månader? Då kan det här spännande uppdraget vara något för dig!

Om företagetBolaget levererar IT-tjänster inom en rad olika branscher, exempelvis telekom och skogsindustrin.

Företagets mål är att utveckla företag och samhälle med hjälp av IT samt skapa möjligheter för deras kunder att transformera sina verksamheter. De tror på utveckling och resultat som märks samt ett kundorienterat fokus i sina utvecklingsprocesser och samarbeten.

ArbetsuppgifterSlutkunden implementerar en ny IT-plattform för dokumentation och underhåll av deras nätverk. En viktig del av projektet är att migrera data från det befintliga källsystemet till målsystemet. De flesta data kommer migreras automatiskt med hjälp av FME men en del data behöver fortfarande migreras semiautomatiskt. Vi söker därför för kunds räkning flera juniora GIS-specialister som kan hjälpa dem med dataförädling i både arv och målsystem.

Du kommer att vara en del av kundens tekniska team som ansvarar för förfining och förbättring av datakvaliteten före och efter att den läggs in i produktion.

Formella krav
  • Universitetsexamen i GIS (eller relaterat område) eller motsvarande arbetserfarenhet
  • Praktisk erfarenhet av att arbeta med GIS-programvara, ex; ArcGIS, MicroStation, AutoCAD etc.
  • Då uppdraget är säkerhetsklassat krävs det att du är svensk medborgare
  • Flytande i svenska och engelska, både tal och skrift
  • Lösningsorienterad och kreativ
  • Förståelse för affärsprocesser
  • Erfarenhet av agila utvecklilngsmetoder
Meriterande:
  • Erfarenhet inom telekommunikation eller annan nätverksbaserad industri
  • Erfarenhet av att arbeta med Enterprise Geodatabases (ArcGIS Server-SDE) med underliggande DBMS (Oracle 11g eller högre)
  • Erfarenhet av Ericsson Network Engineer
För att trivas i den här rollen är du en lösningsorienterad person med ett öga för detaljer. Du har en god kommunikationsförmåga inklusive förmågan att förmedla information på ett kortfattat och tydligt sätt till icke-tekniska kollegor. Notera även att du måste vara svensk medborgare för att söka denna tjänst då uppdraget är säkerhetsklassat.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: 14e januari 2019
Plats: Stockholm, Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse
Övrigt: Svenskt medborgarskap är ett krav då uppdraget är säkerhetsklassat. Tjänsten är ett konsultuppdrag som löper ett år med mycket goda chanser till förlängning.

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Dataförädling, GIS, GIS-specialist, datamigrering, Geografiska Informationssystem
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.