Junior Fullstackutvecklare / Fullstack / Nyexad utvecklare

Junior Fullstackutvecklare / Fullstack / Nyexad utvecklare

Har du nyligen tagit examen och vill jobba som Fullstackutvecklare? Har du kunskaper inom Java och JavaScript? Vi söker nu en junior Fullstackutvecklare till Vitec i centrala Stockholm.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Vitec.

Om företagetVitec är det ledande programvarubolaget inom Vertical Market Software i Norden. De utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer, deras tillväxt sker genom förvärv av välskötta programvarubolag. Företaget grundades 1985 som ett avknoppningsbolag från Umeå universitet. Idag har koncernen 700 medarbetare runt om i Norden och omsatte 1 017 Mkr år 2018. Huvudkontoret och större delen av koncernledningen finns i Umeå. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm.

ArbetsuppgifterI tjänsten som fullstackutvecklare finns det två olika team du kan komma att tillhöra, finans eller pension. Finansområdet arbetar du med nyutveckling gentemot befintliga kunder. Du arbetar med allt från framtagning av användargränssnitt, till att skapa och använda databasstrukturer. I pensionsområdet arbetar du med prognosmodeller och skapa både djup i beräkningsmotorer samt utvecklar pedagogiska analystillämpningar.
Du arbetar enligt agila metoder och arbeta främst i Java och JavaScript men du arbetar även i CSS, HTML och SOAP. Rollen innebär mycket kundkontakt vilket ställer krav på att förstå och tillgodose kundens behov och önskemål. Som Fullstackutvecklare kommer du också ingå i en moderniseringsresa internt kopplat till ramverk och tekniker.

Formella krav
  • Relevant högskoleutbildning, ex Civilingenjör, högskoleingenjör
  • Erfarenhet från Java, JavaScript,
  • Erfarenhet av CSS, HTML, SOAP är meriterande
  • Svenska i tal och skrift
För att trivas i rollen tror vi att du motiveras av att agera problemlösande och har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa system. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta tillsammans med dina kollegor samtidigt som du är bekväm med att arbeta självgående. Vidare tar du ansvar för dina arbetsuppgifter och är duktig på att sätta upp och hålla tidsramar. När det under tidsperioder blir stressigt har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Fullstackutvecklare, fullstack, vitec, java, javascript, civilingenjör, högskoleingenjör, integration, rekrytering, heltid, stockholm, nyutveckling
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.