Junior Fullstack / Backend Developer / .NET / C# till Sweco IT

Junior Fullstack / Backend Developer / .NET / C# till Sweco IT

Vill du arbeta på en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och vara med att bidra till ett hållbart samhälle? Vi söker dig som har en civilingenjörsutbildning inom IT och som vill vara med och stärka Sweco som organisation genom deras interna system.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sweco.

Om företagetSweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av deras arbete är hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Sweco har 14 500 medarbetare i Europa och genomför uppdrag i 70 länder varje år. De är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.

Sweco är en av Sveriges mest attraktiva arbetsplatser och är branschbäst när unga ingenjörer rankar sin drömarbetsgivare. Hos dem får du möjlighet att skapa ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar och skapar verklighet av visioner. Sweco erbjuder en omväxlande och dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter till teknisk och personlig utveckling. Hos Sweco kan du bidra till att skapa den organisation du vill tillhöra och verka i.

ArbetsuppgifterI rollen som utvecklare hos Sweco arbetar du tätt tillsammans med ditt team för att säkerställa bästa möjliga system. Du arbetar med förvaltning, vidareutveckling och viss nyutveckling av Swecos applikationer för internt bruk. Utveckling sker i samarbete med verksamhetsrepresentanter och övriga kollegor i teamet. Sweco har genomgått en modernisering av sin applikationsarkitektur och utvecklingsmiljö. Du arbetar agilt i Azure devops med CI/CD pipelines, där Sweco utvecklar och hantera deras mikrotjänster med hjälp av tekniker såsom .Net C#, entity framework. Kafka, grpc och GraphQL.

Sweco IT består i dagsläget av drygt 250 anställda. Verksamheten är uppdelad i ett antal enheter, Business IT Solutions, Engineering IT Solutions, IT Operation, IT Support samt ett Project Management Office. Större delen av Sweco IT är placerat i Stockholm men har medarbetare i ytterligare sju länder. Du tillhör Swecos interna IT-avdelning och ingår i gruppen; Application Development som är en del av Business IT Solutions. Teamet består av 14 medarbetare med roller som integratörer och full stack-utvecklare som arbetar med att stötta verksamhet med alla interna system. Hos Sweco arbetar du i en modern utvecklingsstack med tekniker i framkant.

Formella krav
 • Civilingenjörsutbildning inom relevant område alternativt likvärdig arbetslivserfarenhet
 • Meriterande med tidigare erfarenhet av utveckling med .NET som ramverk och C# som språk, gärna brett mot både front- och backend
 • Entity Framework
 • Erfarenhet av API-utveckling
 • Kunskap inom SQL
 • Viss erfarenhet av Javascript och CSS
 • Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
Meriterande:
 • Kafka
 • GraphQL
 • GRPC
 • React
 • Kubernetes
Swecos applikationer nyttjas av tusentals användare och för att passa in i rollen är du noggrann i ditt arbete och du värdesätter hög kvalité i det du utför. För att trivas är du en lagspelare med god samarbetsförmåga som föredrar att arbeta i mindre team. Vidare har du ett strukturerat tillvägagångssätt och känner stort ansvar för de uppgifter du åtar dig. Du känner dig också trygg med att självständigt arbetar med de applikationer som du förvaltar.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Utvecklare, backend, frontend, back-end, fullstack, full-stack
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!