Junior Fibertekniker / fiber / optotekniker

Junior Fibertekniker / fiber / optotekniker

Vill du lära dig mer om fiberbranschen och arbeta i en roll med mycket frihet under ansvar? Söker du aktivt nya utmaningar och vill vara med i startgroparna av nya projekt? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll med goda utvecklingsmöjligheter hos Netel.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Netel har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Netel en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetNetel är ett entreprenadbolag som med kreativitet och engagemang som ledord bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Baltikum. De är väletablerade på sin marknad och har sedan år 2000 levererat helhetslösningar - med allt från planering och projektering till utförande och underhåll - åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar.

De är nytänkande och utvecklande och betraktas i många av sina affärsrelationer mer som samarbetspartner snarare än leverantör. De är idag ett av de ledande företagen på sin marknad.

ArbetsuppgifterI rollen som fibertekniker arbetar du med nybyggnation, underhåll samt service av fibernätet gentemot företagets kunder. Arbetet är praktiskt och varierande och du svetsar fiber, utför felsökning, mätning och installation samt säkerställer att arbetet är utfört korrekt genom egenkontroll. Syftet med rollen är att leverera rätt produkt vilket i slutändan resulterar i en nöjd kund.

Du arbetar inledningsvis som fibertekniker och introduceras till arbetet genom att under den första tiden gå bredvid en erfaren fibertekniker, på sikt breddas din kompetens inom flera olika områden. Du utgår hemifrån med din servicebil och arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 08.00-17:00.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele eller teknik
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och/eller engelska
  • Erfarenhet från rollen som fibertekniker där du har dragit och svetsat fiber är meriterande men inget krav
För att trivas och lyckas i rollen har du ett teknikintresse och är praktisk lagd. Du motiveras av att lösa problem på egen hand och tycker felsökning är roligt, vilket gör att du enkelt kan agera på egen hand och driva ditt arbete framåt. Vidare är du tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse av att hjälpa dina kunder. Vi tror att du som söker tjänsten är en person som tar ansvar för dina uppgifter och att du är bra på att strukturera och planera ditt eget arbete.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Utgår från hemmet och arbetar i Stockholm med omnejd
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!