Junior District Manager / Distriktschef till Shurgard

Junior District Manager / Distriktschef till Shurgard

Har du erfarenhet av att arbeta som regions-/distriktsansvarig inom retail? Har du dessutom arbetat i en konceptstyrd verksamhet och drivs av att arbeta operativt i din ledarroll? Shurgard erbjuder dig möjligheten att driva framgångsrika butiker, i ett marknadsledande företag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Shurgard.

Om företagetShurgard Europe är den största entreprenören, ägaren och operatören av privata magasineringslösningar i Europa - med 36 anläggningar i Stockholm, Södertälje, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund, Helsingborg, Örebro, Östergötland och Västmanland. Sammanlagt har de över 200 förrådsanläggningar i 7 europeiska länder. Shurgards förrådsanläggningar ligger alltid på väl synliga och lätt tillgängliga platser och betjänar för närvarande mer än 140 000 kunder.

ArbetsuppgifterI rollen som distriktschef ansvarar du primärt för att driva det operativa arbetet i butikerna i ditt distrikt. Detta innebär ansvar för såväl personal som försäljning och resultat. Du arbetar med breda arbetsuppgifter som innefattar schemaläggning för personal, medarbetarsamtal och uppföljning samt att se över och analysera butikernas mål och resultat. Stort fokus ligger även på att coacha och motivera de anställda i butikerna. Vidare är du även ytterst ansvarig för att implementera nya processer och säkerställa att butikerna i ditt distrikt följer Shurgards uppsatta standarder.

På sikt kommer du driva 7 butiker som ingår i ett distrikt, med ett personalansvar för ca 20 personer. Inledningsvis får du en gedigen 3 månaders introduktion och på sikt finns möjligheten att driva projekt på såväl nationell och internationell nivå. Resor inom Sverige ingår.

Formella krav
  • 1-3 års arbetslivserfarenhet från liknande roll som distrikts-/regionansvarig inom retail
  • Erfarenhet från att arbeta i en multi-site organisation
  • Erfarenhet från att arbeta i en konceptstyrd organisation
  • Flytande svenska och engelska, i såväl tal som skrift
  • B-körkort
Vi tror att du som söker är en naturlig ledare, vilket innebär att du har en god förmåga att utveckla och coacha andra. Därtill har du en god struktur i ditt arbete och kan hantera många olika arbetsuppgifter. Du är dessutom van vid att arbeta i ett högt tempo och drivs av att prestera tillsammans med ditt team. Slutligen är du som person prestigelös, då du arbetar operativt och leder arbetet och hoppar in där det behövs.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: regionschef, distriktschef, Shurgard, logistik, region, Stockholm, heltid, distrikt, operativ chef, retail, multisight, konceptstyrd, personalansvar, coacha, motivera
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!