Junior Backend utvecklare till tech startup-bolaget Hailey HR

Junior Backend utvecklare till tech startup-bolaget Hailey HR

Haileys plattform byggdes som svar på behovet av en snygg, modern och genuint användarvänlig produkt som täcker stora delar av HR-arbetet. Vår vision "HR simplicity" genomsyrar allt vårt arbete och har resulterat i en ett stort kundinflöde och återkommande toppomdömen från våra användare. För att fortsätta förse våra kunder med snabba leveranser av ny funktionalitet så utökar vi nu utvecklingsteamet med flera nya medarbetare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företagetHailey är ett SaaS HR-tech startup som grundades våren 2020 av en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika företagsbyggen bakom sig. De är idag ett team på cirka 30 personer med lång erfarenhet av både HR och tech som vill modernisera sättet som HR-avdelningar arbetar på.

Deras heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, preboarding, performance, surveys, analytics samt offboarding. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey utmanar och digitaliserar det traditionella HR-arbetet.

ArbetsuppgifterI rollen som backend-utvecklare hos Hailey arbetar du i vårt utvecklingsteam som består av flera frontend- och backend-utvecklare. Tillsammans lägger ni grunden till plattformens funktionalitet och vidareutvecklar dess arkitektur. Vi ser gärna att du är en person som vill bygga nya funktioner, bygga kvalitativt och jobba med moderna mönster och ramverk.

Rollen fokuserar på utveckling av en event-sourcad arkitektur som använder CQRS-mönster för att separera mikrotjänster. Nuvarande tjänst är byggd i .Net Core och ligger till stor del i Microsofts moln Azure. Du tycker det är kul om koden du skriver kan publiceras flera gånger dagligen, och ser fördelen med automatiserade CI/CD-pipelines för byggen, testning, kodanalys och deploy. Du gillar även att vara delaktig i kravställningen ur ett backend-perspektiv och förstå kundens behov.

Det passar bra om du har tidigare erfarenhet av HTML, CSS och JavaScript, samt React eller liknande ramverk.

Hos oss finns det stora möjligheter att lära sig och utvecklas, och du kommer snabbt kunna ta ett stort ägandeskap i ditt dagliga arbete. Vi uppskattar därför om du är mån om kvalitet och är engagerad i din egen och bolagets utveckling. Det gör därmed inget om du inte kan alla ramverk och mönster som används.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
 • Eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Kunskap i något objektorienterat språk
Meriterande (men inget krav):
 • .Net Core
 • Azure
 • Event sourcing
 • CQRS
 • AMQP (Azure Service bus)
 • Layered architecture
 • AAA-mönster för enhetstestning
 • Scriptade CI/CD-pipelines
 • OpenId Connect
 • Gillar pingis
Det är bra om du trivs med att arbeta i grupp, par-programmera och ser värdet med kodgranskning eftersom du arbetar tätt tillsammans med kollegorna i teamet. Avslutningsvis tror vi att du är en person som trivs i en dynamisk miljö där lösningar alltid är öppna för diskussion.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Frontend, front-end, Backend, back-end, utvecklare, developer, developing, HR, Hailey, .Net Core, Azure, CI/CD, Event soursing, CQRS, AMQP, CI/CD, OpenId Connect, JavaScript, HTML, SaaS, start-up, tech, teknik, IT, heltid, Stockholm, .Net, AAA-mönster
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!