Junior Applikationskonsult till Xlent Cybernetics

Junior Applikationskonsult till Xlent Cybernetics

Är du en självgående person med ett stort intresse för affärer och verksamhetsnära IT-lösningar? Motiveras du dessutom av att arbeta som konsult? I rollen som applikationskonsult hos Xlent Cybernetics erbjuds du en utvecklande och bred roll.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Xlent Cybernetics.

Om företagetXlent Cybernetics är en del av Xlent som är en konsultorganisation inom IT och verksamhet som finns på 15 orter runt om i Sverige med cirka 500 medarbetare. Xlent präglas av en entreprenörsdriven organisation med en platt struktur där konsulter tillsammans driver bolaget framåt. Med Xlent kapacitet och kompetens arbetar dem nära sina kunder och kombinerar företages styrka och förmåga med dem lokala företagens närhet och engagemang.

Som Applikationskonsult arbetar du i ett team med fokus på MS Dynamics 365 CE/Power Platform. Det är erkänt som ett av de främsta företagen inom MS Dynamics 365 CE/Power Platform med konsulter som är målfokuserade, nyfikna, nytänkande och erfarna. Verksamheten bygger på ett nära samarbete och partnerskap, där de bygger verksamhetsnära system baserat på Power Platform för att skapa kvalitetslösningar anpassat för kundens verksamhet. Genom hög kreativitet och kompetens bidrar teamet till bestående förändringar och maximerar kundens affärsrelationer.

Företaget utmärker sig från andra konsultbolag genom att man "tar hem projekt". Du har din bas på Xlents kontor mitt i centrala Stockholm. Det här är en arbetsplats som präglas av härlig stämning, teamkänsla och möjligheter för varje enskild medarbetare att göra en skillnad. Xlent Cybernetics erbjuder ett omfattande introduktionsprogram och en dynamisk arbetsmiljö där du får möjlighet till både professionell och personlig utveckling.

ArbetsuppgifterI rollen som Applikationskonsult arbetar du i en bred och varierande roll med ett kundfokus. Du ingår i ett team som gemensamt ansvarar för ett antal existerande och nya kunder. Tillsammans utför teamet projekt från ax till limpa och du är med och bidrar i projektets alla faser. Du arbetar InHouse där teamet tar hem projekt och sitter tillsammans i centrala Stockholm. I dina medverkande projekt har du en nära dialog med kunder för att förstå deras specifika behov om deras befintliga system eller nya baseraset på verksamhetens önskemål. Du utför justeringar och gör tester i system samt agerar stöd till att utbilda och konsultera användarna om systemen. Xlent har en stor kundbas med varierande kunder både gällande storlek och bransch. Detta innebär att din roll och arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och du får prova på bredden som konsult.

Som Applikationskonsult kommer du att tillhöra ett leveransteam på 5-10 personer. Teamet präglas av en prestigelöshet och består av projektledare, utvecklare, tekniker och applikationskonsulter.

Inledningsvis tar du ofta rygg på en projektledare i en assisterande funktion där du får följa med för att få en helhets inblick i hur det hela fungerar. Som konsult finns även möjligheten att bli certifierad inom Power Platform.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande erfarenhet
  • Goda kunskaper inom IT och intresse av affärssystem/CRM
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Meriterande med erfarenhet av kundnära roll alternativt något års erfarenhet av liknande konsultroll
Som person har du förmågan att leverera med hög kvalitet samt en hög uthållighet. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och driver på ditt arbete självständigt. Därtill ger du ett konsultmässigt intryck och har ett stort intresse för affärer och verksamhetsnära IT-lösningar. Avslutningsvis är du en problemlösare som gillar att ta egna initiativ.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: CRM, konsult, it-stöd, affärssystem, applikationer, applikationskonsult, civilingenjör, Stockholm, heltid, XLNT, projekt, Cybernetics
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!