Junior Applikationskonsult / NAV-konsult till Aponsa/SOLTEQ

Junior Applikationskonsult / NAV-konsult till Aponsa/SOLTEQ

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med affärssystem och vill utvecklas i en roll som applikationskonsult? Här arbetar du i en affärsmässig konsultroll inom Microsoft Dynamics BC (NAV) och LS. Du tillhör ett team av konsulter med god sammanhållning i ett företag där du har möjlighet att utvecklas.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Aponsa/SOLTEQ.

Om företagetAponsa/SOLTEQ är en nordisk IT-leverantör och ett mjukvaruföretag specialiserat på digitala affärslösningar på olika marknader. De har en gedigen erfarenhet av att hantera digital upplösning oavsett vilken bransch deras kunder verkar i. Med över 600 anställda i fem länder, utvecklar och genomför Aponsa/SOLTEQ lösningar för sina kunder. Deras vision är att förenkla den digitala världen, genom att vara lyhörda gentemot sina kunder och utveckla sina medarbetare. Resultatet för deras arbete är praktiska verktyg och lösningar - med fokus på framgångsrika affärer. För att läsa mer om Aponsa/SOLTEQ kan du gå in på https://www.solteq.com/sv/om-oss

ArbetsuppgifterI rollen som NAV-konsult ingår du i ett team som har ett gemensamt ansvar för ett antal existerande och nya kunder. Tillsammans utför ni projekt från ax till limpa och du är med och bidrar i projektets alla faser. Projektens storlek och komplexitet varierar där ni arbetar på projekten under alltifrån en timme till flera veckor. Aponsa/SOLTEQ har varierande kunder både gällande storlek och bransch. Detta innebär att din roll och arbetsuppgifter varierar mellan olika projekt och du får prova på bredden som konsult. Du arbetar i ett team om sju personer, som präglas av ett tätt samarbete. I rollen sker en stor del av arbetet på kontoret men du besöker även kunder ute på plats. Vidare kan du även få möjlighet att hålla i utbildningar för kunderna i systemen.

Med tiden har du möjlighet att forma rollen efter egna preferenser och intresseområden.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi
  • Tidigare arbetslivserfarenhet från roller med affärssystem, exempelvis som inköpsassistent eller ekonomiassistent
  • Meriterande med erfarenhet av BC (NAV) /LS Retail
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
Som person har du förmågan att arbeta självständigt och leverera med hög kvalitet. Du har en nyfikenhet och vill utveckla din kompetens. Du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker det är kul att lösa problem. Då din roll innefattar kontakt med både interna och externa parter ser vi att du har en god kommunikativ förmåga. Därtill ger du ett konsultmässigt intryck och har ett stort intresse för affärer.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: applikationskonsult, affärskonsult, IT-konsult, affärsystemkonsult, junior, konsult, IT, Microsoft Dynamics 365, affärssystem, projektledning, LS-retail
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.