Junior Account Manager till Leaders Alliance

Junior Account Manager till Leaders Alliance

Har du ett par års erfarenhet av försäljning och vill fortsätta din utveckling inom ett expansivt bolag? Vill du sitta nära besluten och vara med och påverka en spännande tillväxtresa? Vill du bli en del av ett team som stöttar över 100 bolag i näringslivets toppskikt genom att göra Skandinaviens chefer än bättre i sina roller?

Om företagetLeaders Alliance är ett ungt chefs- och kompetensnätverk där aktivt erfarenhetsutbyte, nya perspektiv och ett innovativt mindset är i fokus. Leaders Alliance skapades för att ge ledare en plattform och ett sammanhang från vilket de kan växa, utmana sig själva och skapa riktig förändring i sin vardag.
Leaders Alliance är en start-up, mindre än tre år in på sin resa, och växer väldigt snabbt. De har i dagsläget över 300 medlemmar och cirka 75 % av Sveriges 100 största bolag representerade i nätverket. Kontoret ligger vid Norra Bantorget.

Som Account Manager erbjuds du en möjlighet att påverka Leaders Alliance utveckling och framtid samtidigt som du växer professionellt. Då de är ett relativt litet team under en snabb tillväxtresa finns möjligheter att vara med och påverka och sitta nära besluten. För rätt person kommer även många dörrar att öppnas framåt i takt med att de fortsätter växa.
Är du en person som drivs av resultat, gillar att arbeta i förändring, och som gärna tar initiativ för att driva saker framåt så vill vi gärna träffa dig!

ArbetsuppgifterLeaders Alliance letar efter en person som drivs av resultat och som tycker om att träffa människor. Du är trygg med att möta högt uppsatta beslutsfattare inom näringslivet.

Ditt första gör du affärer genom att kontakta ledare och chefer via telefon eller i personliga möten där du säljer medlemsskap till nätverket, och bygger genom detta upp din kundportfölj. Du ansvarar för att prospektera och bearbeta potentiella medlemmar, och vid sålt medlemskap sätter du ihop en grupp av ledare, baserat på kompetens, erfarenhet, strategisk höjd samt branschtillhörighet. Efter ditt första år arbetar du med förnyande av avtal och med viss nykundsbearbetning.

Formella krav
  • Erfarenhet av försäljning
  • Ansvarat för hela försäljningen från prospektering till avslut, samt nykundsbearbetning
  • Någon eftergymnasial utbildning, en akademisk examen är meriterande
För att lyckas i rollen tar du stort ansvar för ditt arbete och trivs i en roll där du självständigt lägger upp ditt arbete. Då du arbetar mot tydligt uppsatta mål ser vi att du är målfokuserad och motiveras av att prestera högt. Du är socialt säker och kommunikativ då rollen innebär många externa kontakter och sociala sammanhang. Då du får möjlighet att påverka företagets utveckling och framtid ser vi att du är initiativtagande och tycker om att framföra dina tankar och idéer för andra.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Leaders Alliance.

Start: Januari 2020 eller enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.