Junior Account Executive / Junior Sales Executive till Hailey HR

Junior Account Executive / Junior Sales Executive till Hailey HR

Vi på Hailey har bestämt oss för att utmana befintliga leverantörer av HR-system genom att skapa en modern och användarvänlig produkt anpassad för framtidens företag, ledare och medarbetare.

Vi som grundat företaget är en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika projekt bakom oss inom både HR och Tech. Vårt mål är att skapa en företagskultur som drivs av starkt engagemang för kunden och viljan att skapa marknadens bästa produkt.

Vi söker dig som är i början av din karriär och som vill utvecklas inom försäljning i ett innovativt och entreprenöriellt bolag.


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företagetHailey HR är ett startup-bolag som grundades vid årsskiftet och i detta nu håller de på att skapa ett modernt och användarvänligt HR-system som skall täcka hela medarbetarresan, från on-boarding till off-boarding. Syftet är att minska det administrativa arbetet hos HR samt bygga ett system där funktionerna är lättanvända. Hailey har som mål att utmana de idag mer traditionella synsättet på HR-arbete.

Haileys kontor är beläget Hornstull i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som Junior Account Executive erbjuds du en utvecklande roll med stort ansvar. Initialt ser vi att du fokuserar på arbetet med nya small-bolag där du tar ägandeskap för hela kedjan från att boka möten, genomförande av produkt-demo och slutligen avslut. Du arbetar nära tillsammans med din chef som coachar och ger dig de bästa möjligheterna till att utvecklas inom försäljning. Därefter lämnas kunder över till Customer Sucsess som i sin tur hanterar själva on-boardingen. Du ansvarar tillsammans med din chef för att du når upp till dina uppsatta mål samt budget

I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till försäljning.

Formella krav
  • Erfarenhet av rollen som mötesbokare alternativt erfarenhet från att ha arbetat på ett Call Center med fokus på B2B-försäljning
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område ex. ekonomi, försäljning eller marknadsföring
Vi letar efter dig som är kommunikativ och lyhörd gentemot dina kunders behov. Du är driven och målmedveten och drivs av att göra affärer. Då du arbetar med en helt ny teknisk lösning ser vi att du är lättlärd och nyfiken inför att ständigt utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du är en person som enkelt kan skapa struktur och ordning i ditt arbete för att kunna arbeta effektivt. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på ett snabbväxande och innovativt bolag.

Övrig information
Start: Februari 2021
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: B2B, försäljning, sälj, call center, account manager, junior account manager, junior account executive, start-up, Hailey HR, HR, HR-system
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!